2777
2789

سلام ۱۰ساله ازدواج کردم اصلا از زندگیم راضی نیستم تاقبل بچه دار شدن چندبار تاپایه طلاق رفتیم اما بعد بچه دارشدن فقط بخاطر بچم کوتاه میام همسرمم از این موضوع سواستفاده میکنه واذیتم میکنه شرایط زندگیم خوب نیس آرزومه برگردم خونه پدرم

همسرم نه پول داره نه اخلاق بخای روحرفش حرف بزنی دست روت بلند میکنه نمیزاره خانوادمو ببینم نمیزاره نه برم سره کار نه هیچی منی که تو ناز و نعمت بزرگ شدم الان خونم حومه اس و شرایط سخت زندگی میکنم‌

خیر سرمون ازدواجمون عاشقانه بود با مشاوره و هردومون تحصیل کرده ایم اولش یه جوری نشون میداد که چقدر خوبه اما دروغ بود

بخاطر بچم دارم فقط تحمل میکنم مدام خودخوری میکنم من یه بار زندگی میکنم چرا دارم انقدر فشار و اذیت رو تحمل میکنم خیلی خسته ام 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی نداری؟کمکت کنه یا وساطت و نصیحت کنه همسرت رو احتمالا همسرت باید بجز روانشناس

روانپزشک هم بره چون دست بزن داشتن نشانه پرخاشگری و‌کنترل نداشتنه درمان داره قطعا 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

خب نمیتونی بچتو بزار پیشش یا شرایط داری با خودت ببرش جداشو منم خسته شدم سه سال جنگ و داستان اخرشم خیانت جنسی جمع کردم اومدم خونه بابام هرچی شد شد ولی من دیگه برنمیکردم به اون خونه

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم ولیوقتی چندبار تا پای طلاق رفتی بچه آوردنت چی بود

آخ دست رو دلم نزار 

بچم جونمه زندگیمه ولی من باعث شدم آیندشون با همچین پدری خراب بشه

کسی نداری؟کمکت کنه یا وساطت و نصیحت کنه همسرت رو احتمالا همسرت باید بجز روانشناسروانپزشک هم بره چون ...

هردومون روش رو انجام دادیم اما مقطعیه یه مدت خوبه دوباره همون آدم قبل میشه

آخ دست رو دلم نزار بچم جونمه زندگیمه ولی من باعث شدم آیندشون با همچین پدری خراب بشه

میددنم که بچت جونته😔

نباید به این دنیاش میاوردی حالام که آوردی آیندشو بساز یا خودت تنها یا با پدرش 

فقط زیر دست نامادری نندازش

هردومون روش رو انجام دادیم اما مقطعیه یه مدت خوبه دوباره همون آدم قبل میشه

درمان ۶ماه یا یسال نیست یکوقتا باید طولانی مدت تحت نظر باشه

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

با توجه به چیزایی که الان گفتی به نظر خودتون بچه تون تک والد بزرگ شه بیشتر ضرر میکنه یا تو همچین محیطی رشد کنه؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "