2777
2789
عنوان

از وقاحت شوهرم همینقدر بگم

547 بازدید | 17 پست

تاپیک قبلیمو بخونید

بهش گفتم ازت نمیگذرم خدا هم نگذره ازت چرا اینجوری کردی هم ابرومو بردی هم داغ گذاشتی رو دلم 

گفت خوب کردم گفتم مگه غیر اینه همینه که هست بذار همه بدونن

بعد برا من دم از مشاوره و حرف زدن و ملایمت میگن

من که میگم آدم وقیح رو خدا بزنه ان شاالله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلیتو دیدم. اولا بیش فعالی پسر شما موردی نیست که ابروی شما بره. بعدشم میتونستی همونجا تو جمع به همسرت بگی اون شمایی که با یه شربت سرفه منگ میشی و خوابت میگیره! داروهاش که ویتامینه ولی چون برای تنظیم‌خوابش صبح زود بیدار میشه، الانا خوابش میگیره 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

همه مردا همینجوری وقیح ان 

هیچوقت اشتباه کردنشونو نمیپذیرین 

البته اینکه دائممم در حال اشتباه کردنن هم بی تاثیر نیست عادی شده احمق بودن واسشون 

تاپیک قبلیتو خوندم عزیزم 

بهش میگفتی داروی منگی رو برای یکی دیگ نوشتن اون خودش سالمه تو چرا انقد منگ و احمقی اونم بدون دارو 

اسی تایپکای قبلتو خوندم 

اومدم درد و دل کنیم 

پسر من ۷ سالشه و بیش فعالی داره الان یکساله دارو درمانی رو شروع کردیم

البته دو سال قبل تر بهم گفتن بیش فعالی داره ولی اون موقع من دارو درمانی رو شروع نکردم و فقط رو تغذیه و بیشتر بازی کردن باهاش وقت گذاشتم ولی خلاصه بگم که دارو فقط جوابه

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

خب شما چرا حساسیت نشون میدین و فک میکنید بیش فعالی و قرص خوردن مورد خیلی حاد و بدیه

من دوستم بیش فعال بود قرص هم میخورد و با افتخار حتی به همه میگفت فوق العاده پرانرژی و با استعداد و باهوش هم بود و هم مدال کشوری مسابقات ورزشی داشت هم درسش عالی بود

اگر شما نقطه ضعف نشون بدین بقیه فک میکنن چه قدر چیز عحیب و زشتیه. میدونم مادرید دوست ندارید بقیه درباره بچه تون فکر بدی بکنن اما خب وقتی شوهرتون بیشعوره و حریم خصوصی براش مهم نیس ممکنه با نقطه ضعف و حساسیت شما بدتر کنه رفتارهاشو پس با ارامش و خونسردی کنار بچه تون باشید و اصلا فکر نکنید که بیش فعالی و قرص خوردن خیلی عحیبه من اطرافیانم خیلی دیدم اینو

ببین مردا اغلبشون هیچی یعنی بگم هیچی از این حرفا نمیفهمن بچه 5 سالشه حرف نمیزنه میگنچیزیش نیست که حساسیت ما زنها رو هم ندارن نگرانی کاملا بجاست خوب کردی بردی دکتر احتمالا از نطر شوهرت دکتر لازم نبوده و مخالف بوده اینجوری جلو جمع گفته به نطرم  باید جواب منطقی و بااحترام همونجا بهش میدادی و اینکه اون دوستاتون باید تشخیص بدن که مردی که اینجوری به زنش میگه چقدر واسه خود مرد زشته و اینکه بیش فعالی اصلا ابرو رفتن و زشت شدن نداره خیلی ها بیش فعالان کنترل هم میشه

در ادامه بگم بهت که پسرم تا ۳ سالگی صحبت نمیکزد همون در خد چند کلمه از ۳ سالگی تا ۵ سالگی یکم ریز ریز پیشرفت داشت ولی پیش دبستانی که بردم مدام بهم گفتن ببر گفتار درمانی خلاصه بردم و خدایی خیلی یهو پیشرفت کرد البته خیلی تحقیق کردم جای خیلی خوب بردم جای الکی فایده نداره ها تحقیق کن 

الان که ۷ سالشه شرک خدا ۸۰-۹۰ درصد خوبه صحبت کردنش عین عادم بزرگاست حتی فقط دوتا حرف رو ایراد داره ق و گ که اونم میدونم اوکی میشه دیگه تو مدرسه رفتنی

ولی کار درمانی رو ار پارسال دارم مدام میبرم و دارو هم الان اریپرازول میخوره چون هیچ داروی روی پسر من جواب نداد هی تعویض کرد دارو رو دکتر تا به این رسیدیم 

ولی اصل مطب رو بگم ببین من شوهرم سر این موضوع خیلی چالش داشت باهام و حتی با پسرم پوست من کننده شد همه جا ابروی منو برد سر همین دارو دادنه و کاردرمانی بردنه خصوصا که من یسال پسرم رو دیر میخواستم بفرستم دبستان یعنی دوسال پیش دبستانی فرستادم امسال که باید میرفت دوم دبستان تازه میره اول البته چون نیمه اولی هست کفتم بزار فکر کنم نیمه دوم دنیا اومده دیر بره ولی بجاش پخته تر و اماده تر باشه ولی یه جایی مشکلم با شوهرم رو به دکتر پسرم گفتم اونم میدونی چی گفت؟! گفت ۱۰۰ در صد بیش فعالی ارثی و ژنتیک هست و از والد پدر به بچه میرسه حالا پسر من یا پدرش بیش فعالی داشته یا جد پدری خلاصه من همینو دیت گرفتم‌و کوبیدم تو سر شوهرم اونقدررر پیگیر شدم خودم و سرچ کردم توی گذشته شوهرم و خانوادش تا دیدم بله هم‌شوهرم هم برادرش مشکلاتی شبیه بیش فعالی داشتن بچگی خلاصه همینو که قاطع بهش گفتم و هی تکرار کردم الان نه تنها چیزی نمیگه دیگه خودشم مقصر مشکلات و زجرهای منو بچه مون میدونه 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
همه مردا همینجوری وقیح ان هیچوقت اشتباه کردنشونو نمیپذیرین البته اینکه دائممم در حال اشتباه کردنن هم ...

باور کن دفعه ی دیگه همچین حرکتی بزنه پیش هرکسی که میخواد باشه هرچی از دهنم دربیاد میگم بهش

خب شما چرا حساسیت نشون میدین و فک میکنید بیش فعالی و قرص خوردن مورد خیلی حاد و بدیهمن دوستم بیش فعال ...

اخه بچه یهو اروم میشه مظلوم میشه

نمیدونم من نمیتونم واقعا 

همش بهم عذاب وجدان میدن بااینحال گوش نمیدم و سعی میکنم راهمو‌ ادامه بدم ولی از درون داغونم

ببین مردا اغلبشون هیچی یعنی بگم هیچی از این حرفا نمیفهمن بچه 5 سالشه حرف نمیزنه میگنچیزیش نیست که حس ...

اخه تو اون جمع بچه ی دوستمون همسن پسر من بود و عین بلبل فقط زبون میریزه

شاید اگر دوستای دیگه مون بودن انقدر دلم نمیسوخت 

در ادامه بگم بهت که پسرم تا ۳ سالگی صحبت نمیکزد همون در خد چند کلمه از ۳ سالگی تا ۵ سالگی یکم ریز ری ...

دقیقا پدرشوهرم و یکی از خواهراشون بیش فعالن

ممنون عزیزم ازینکه تجربه تو باهام به اشتراک گذاشتی دعا کن برای من و پسرم که به خیر و خوشی این دوره رو بگذرونیم

عزیزم شما که اینقدر مشکل داری چرا بچه اوردی؟چرا طلاق نمیگیری؟دلیلش چیع؟مگه نمیتونستی قبل ازدواج با شوهرت صحبت کنی یکم بشناسی رفتاراشو

کاربری تو چک کردم اینهمه مشکل عادی نیست 

چطوری با شوهرت آشنا شدی؟