در ادامه بگم بهت که پسرم تا ۳ سالگی صحبت نمیکزد همون در خد چند کلمه از ۳ سالگی تا ۵ سالگی یکم ریز ریز پیشرفت داشت ولی پیش دبستانی که بردم مدام بهم گفتن ببر گفتار درمانی خلاصه بردم و خدایی خیلی یهو پیشرفت کرد البته خیلی تحقیق کردم جای خیلی خوب بردم جای الکی فایده نداره ها تحقیق کن
الان که ۷ سالشه شرک خدا ۸۰-۹۰ درصد خوبه صحبت کردنش عین عادم بزرگاست حتی فقط دوتا حرف رو ایراد داره ق و گ که اونم میدونم اوکی میشه دیگه تو مدرسه رفتنی
ولی کار درمانی رو ار پارسال دارم مدام میبرم و دارو هم الان اریپرازول میخوره چون هیچ داروی روی پسر من جواب نداد هی تعویض کرد دارو رو دکتر تا به این رسیدیم
ولی اصل مطب رو بگم ببین من شوهرم سر این موضوع خیلی چالش داشت باهام و حتی با پسرم پوست من کننده شد همه جا ابروی منو برد سر همین دارو دادنه و کاردرمانی بردنه خصوصا که من یسال پسرم رو دیر میخواستم بفرستم دبستان یعنی دوسال پیش دبستانی فرستادم امسال که باید میرفت دوم دبستان تازه میره اول البته چون نیمه اولی هست کفتم بزار فکر کنم نیمه دوم دنیا اومده دیر بره ولی بجاش پخته تر و اماده تر باشه ولی یه جایی مشکلم با شوهرم رو به دکتر پسرم گفتم اونم میدونی چی گفت؟! گفت ۱۰۰ در صد بیش فعالی ارثی و ژنتیک هست و از والد پدر به بچه میرسه حالا پسر من یا پدرش بیش فعالی داشته یا جد پدری خلاصه من همینو دیت گرفتمو کوبیدم تو سر شوهرم اونقدررر پیگیر شدم خودم و سرچ کردم توی گذشته شوهرم و خانوادش تا دیدم بله همشوهرم هم برادرش مشکلاتی شبیه بیش فعالی داشتن بچگی خلاصه همینو که قاطع بهش گفتم و هی تکرار کردم الان نه تنها چیزی نمیگه دیگه خودشم مقصر مشکلات و زجرهای منو بچه مون میدونه