به مدت یکسال بخاطر فوت عزیزم هرروزش مثل ابر بهار گریه کردم افسردگی ناامیدی همه چی گذروندم ولی تازگیا به این نتیجه دارم میرسم که خدا هم مارو ترک کرده و رفته 🙂🙂 قبلا خیلی دعا میکردم ولی تازگیا دیگه همونم نه چون میگم خدا مگه میشنوه؟ یه بار نشد یه چیزی بخوام و دقیقا همون بشه. اونوقت دوستام هرچی خواستنو خدا بهشون داد یکی از دوستای صمیمیم از بچگی باهم دوستیم همیشه آرزوهاشو برام تعریف میکرد همشو خدا داده حتی دقیقا همون کسیو که میخاست باهاش ازدواج کرده ولی خدا انگار با بعضیامون لجه
خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
شکرت برای تمام نعمتات که من بی چشم و رو نمیبینم ولی کاش یه بارم با دل من راه اومده بودی کاش من الان به جایی نرسیده بودم که به لباس عروس برام رویا باشه خدایا کاش به منم حال داده بودی کاش یه بارم دنیا به کام من بود ولی تو انگار منو نمیشنوی چیکارت کنم برا همینه تازگیا ازت ناامید شدم میگن ناامیدی کار شیطانه ولی چیکار کنم از بس تو منو نشنیدی
خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.