2777
2789

به مدت یکسال بخاطر فوت عزیزم هرروزش مثل ابر بهار گریه کردم افسردگی ناامیدی همه چی گذروندم ولی تازگیا به این نتیجه دارم میرسم که خدا هم مارو ترک کرده و رفته 🙂🙂 قبلا خیلی دعا میکردم ولی تازگیا دیگه همونم نه چون میگم خدا مگه میشنوه؟ یه بار نشد یه چیزی بخوام و دقیقا همون بشه. اونوقت دوستام هرچی خواستنو خدا بهشون داد یکی از دوستای صمیمیم از بچگی باهم دوستیم همیشه آرزوهاشو برام تعریف میکرد همشو خدا داده حتی دقیقا همون کسیو که میخاست باهاش ازدواج کرده ولی خدا انگار با بعضیامون لجه

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

خدایا شکرت برای سلامتی

شکرت که خودمو و خانواده ام همه سالم و سلامتیم

شکرت برای تمام نعمتات که من بی چشم و رو نمی‌بینم ولی کاش یه بارم با دل من راه اومده بودی کاش من الان به جایی نرسیده بودم که به لباس عروس برام رویا باشه خدایا کاش به منم حال داده بودی کاش یه بارم دنیا به کام من بود ولی تو انگار منو نمی‌شنوی چیکارت کنم برا همینه تازگیا ازت ناامید شدم میگن ناامیدی کار شیطانه ولی چیکار کنم از بس تو منو نشنیدی 

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از درگاه خدا هيچ وقت‌ ناامید نشو دوست عزيز

يادمه یه جا خوندم 

باور نميكنم خدا به كسی بگويد: نه ...! 

خدا فقط سه پاسخ دارد:

١- چشم....

٢- یه کم صبر کن....

٣- پيشنهاد بهتری برايت دارم....

ببین عزیزم من مدت هاست کسی که دوستش دارم رو از دست دادم اما به نظرم خدا حواسش به همه هست

فوت شده؟

اره خدا حواسش هست ولی بعضیا رو خیلی بیشتر دوست داره 

از درگاه خدا هيچ وقت‌ ناامید نشو دوست عزيزيادمه یه جا خوندم باور نميكنم خدا به كسی بگويد: نه ...! خد ...

من دیگه بیخیال همه چی شدم واقعا دل کندم آدمی که تا ته سیاهی بره دیگه میگه مگه از این بدترم می‌تونه بشه

خدایا شکرت برای سلامتیشکرت که خودمو و خانواده ام همه سالم و سلامتیم شکرت برای تمام نعمتات که من بی چ ...

درکت می کنم منم کسی که دوستش داشتم فوت کرد اما هیچکس و نداشتم سال هاست افسردگی گرفتم اما اصلا خانواده ام حواسشون نیست 

درکت می کنم منم کسی که دوستش داشتم فوت کرد اما هیچکس و نداشتم سال هاست افسردگی گرفتم اما اصلا خانواد ...

چون همه مشغول زندگی خودشون هستن 

خانواده منم حواسشون نبود

خودم حال خودمو خوب کردم خوب که نه ولی از یه روز به بعد فهمیدم کسی که اینجا داره تلف میشه منم 

الان فقط دلم از خدا گرفته که چرا یه بار من از ته دل خوشحال نشدم