2777
2789
عنوان

خواهرجوونم سرطان داره

2048 بازدید | 128 پست

یکسال پیش سرطان سینه گرفت قرارشد سینشو بردارند ولی برنداشت فقط توده و غدد لنفاویشا بداشت 

۸جلسه شیمی درمانی شد ۳۰ جلسه پرتو

عید پرتوش تموم شد تا یک ماه پیش آزمایش داد آنزیمای سرطانیش خیلی بالا بود کلی آزمایش گفتند متاستاز کرده به استخوان لگن 

الان باواکر تادستشویی میره خیلی درد داره

۱۰جلسه پرتوواسش نوشتع

زملنی که رفتیم واسه دوترپرتو درمانیش خواهرمو بردم حیاط برگشتم گفتم وضعیتش چیه گفت پخش شده وتوبیماری خواهرت شفا درکارنیس یعنی اون لحظه من مردم

۴جلسع پرتوش گذشته امشب گفت تنگی نفس داره

دارم دق میکنم.....

وضعیت مشابه داشتید مثه خواهرمن

امیدوارم زود زود خوب بشه

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما میدونی چه علائمی داشتن؟

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

منظورتون علایم چیه

چطور متوجه شدن سرطان دارن؟

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

درمان در کار نیستشفا در کار هستاز خدا بخواهتوکل کن.طوری شفا میده که یادش بره سرطان داشته‌

منم اون روز ازبس حالم  بد بود خیلی ناراحت شدم چراجواب دکترا ندادم

خدا شفامیده دکتر و دارو وسیلس

دلم یه معجزه قشنگ میخوادواسه خواهرم