2777
2789
عنوان

مشکوک به خیانت همسرمم

267 بازدید | 27 پست

مثلا از100درصد50درصد!!

دارم دق میکنم  

خواب ندارم 

همش کسلم..هی میگم خدایا چی میشه،چیکار میکنم اگه مطمئن بشم؟باید جم کنم از این زندگی برم؟بچم چی میشه؟اگه بمونم چجوری بمونم؟ 

چیا کشیدن و میکشن این خیانت دیده ها💔

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎

چی شد که شک کردی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو آلتش دوتا تیکه گوشت اضافه هست حس میکنم زگیله

شایدم نباشه،دکتر ببرش

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بعد رابطه داشتی باهاش با دیدن دو تیکه گوشت

قبلش داشتم بعد دیدم  نفهمیدم که!حتی الانم شک دارم ولی از دوتا دکتر پرسیدم یکی گف ۹۰درصد زگیله یکی گف ۵۰ـ۵۰

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎