2777
2789
عنوان

قشنگ ترین خاطره زندگی متاهلی تون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2327 بازدید | 90 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جااان دلم متاهل نشدیم

ولی همین ک بچم از صبح تا شب تو این گرما کار سخت میکنه و همچنان ب فکر منم هس کل یتیمی کشیدن و محبت پدر ندیدن و سختیامو جبران میکنه خداحفظش کنه گاهی خدا با ینفر تو زندگیت میکه ک من هستم❤️

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

امروز یکی از روزهای خوب زندگیم بود چون پسر هفت سالم چند روز یواشکی با باباش هماهنگی میکرد که منو برای تولدم سورپرایز کنند..بهش می‌گفت داری میای بگو من به مامان بگم بره تو اتاق حواسشو پرت کنم هر چند من همشو شنیدم 🤭ولی بهترین سورپرایز زندگیم بود چون برنامه‌ی پسرم بود 

و اینکه پدر شوهرم این پیام قشنگ رو برام فرستاد کلی ذوق کردم😍

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

امروز یکی از روزهای خوب زندگیم بود چون پسر هفت سالم چند روز یواشکی با باباش هماهنگی میکرد که منو برا ...

وای چ عالی

تولدتون مبارک 

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!