2777
2789
عنوان

اسپویل فیلم پیر پسر به روایت گیلاس قرمز

| مشاهده متن کامل بحث + 9291 بازدید | 58 پست
... وقتی پدرشون به هوش میاد و متوجه شرایط میشه اول سعی میکنه با مظلوم نمایی پسرانش رو قانع کنه ولش ک ...

چ مسخره بوده فیلمش  نویسنده اش روانی بوده😕😕😕😕خلقم گرفت☹️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

... وقتی پدرشون به هوش میاد و متوجه شرایط میشه اول سعی میکنه با مظلوم نمایی پسرانش رو قانع کنه ولش ک ...

واقعا دختر باید به تو تبریک گفت بااین تاپیک طولانی وبدون غلط طرف ۲خط تایپ میکنه ده تا غلط داره 

بسم الله الرحمن الرحیم

این یک یادداشت نقد فیلم نیست.

این یک غریق نجات است که دارد هوار می‌کشد خودتان و بچه‌هایتان را نجات بدهید پیش از آن‌که سرتان برود زیر آب و دیگر گوش‌هایتان نشنود…

✍🏻پرستو علی‌عسگرنجاد

همهٔ سایت‌های حرفه‌ای ریویوی فیلم، بخشی دارند که خرت‌وپرت‌های نامناسب اثر را برای والدین توضیح می‌دهد. بر اساس حضور یا نبود همین خرت‌وپرت‌ها و خرت‌وپرت‌های دیگر، یک فیلم در انجمن تصاویر متحرک آمریکا، رده‌بندی می‌شود. می‌خواهم شبیه این سایت‌ها برایتان بگویم در #پیرپسر چه خواهید دید:

-پدری روی گاز خانه منقل تریاک به پا و جلوی چشم پسرهاش، مصرف می‌کند.

-هرروز سری به شیره‌کش‌خانه می‌زند و وافور می‌کشد.

-با زنان فاحشهٔ شهر وعده می‌کند.

-از کلکسیون مشروبات الکلی‌اش هرروز یکی را انتخاب و مستی و سگ‌مستی می‌کند.

-دختری در کنجی از یک کافه‌کتاب با کتاب‌فروش خلوتی برای آن کار دیگر می‌کند…

-جوانانی در یک گالری سرتاپا لجن، گل می‌کشند، از هم کام می‌گیرند و آروغ روشن‌فکری می‌زنند.

-پدری برای هم‌بستری با دختری که مستأجر اوست، با پسرش رقابت می‌کند.

-دختری لباس از تن می‌کند زیر دوش حمام خودزنی می‌کند.

-پسری نیمه‌شب با دختری خلوت می‌کند و در حسرت گرفتن دستانش می‌سوزد.

-دختر کمی بعدتر برای این‌که پسر که «بلد هم نیست»، نسوزد، بوسه‌ای از او برمی‌دارد…

-تجاوز، قتل، چال‌کردن جسد، تاااا دلتان بخواهد کتک‌کاری و کلمات رکیک و شوخی‌های جنسی مستقیم و خون و خون و خون و باز هم خون و چیزهای دیگر که حیا اجازهٔ بازگوکردنشان را نمی‌دهد…

خود سازنده نوشته اثرم ۱۸+ است 

آدم باید چقدر مغز خر خورده باشد آن ۱۸+ را در پوستر فیلم ببیند و باز با بچه بیاید و گیریم که ندیده، نیم ساعت، یک ساعت نشسته این تعفن را دیده، بعد هم عقلش نرسیده نیمه‌شب بچه‌اش را از این منجلاب نجات بدهد؟! پول بلیت بیشتر می‌ارزد یا سلامت و طهارت روان بچه؟!

وای چقدر قشنگ تعریف کردین هم کامل بود هم شاخ و برگ اضافی نداشت من فیلم زن و بچه رو دیدم ، اونم عالی ...

ممنونم عزیزم.🌹

با پدرش درگیر شد. دستهاش با چاقو شرحه شرحه شد. از خونریزی شدید مرد