2777
2789
من موهام خشکه به نظرت خوبه پرژک برای من

منم موهام خشک بود حالا امتحان کن ان شاء الله که برای شما هم جواب بده

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره آزمایش میدم ماسک چی گذاشتین

والا رفتم ماسک مخصوص موهای رنگ شده گرفتم با شامپو 

ریزشم قطع قطع شد ینی هر بار ک شونه میکنم در حد ده بیست تار مو 

قبلا کل خونه پر مو بود حموم میرفتم دسته دسته می‌ریخت هر روز کارم جارو کشیدن بود  

آزمایش هم دادم کم خون بودم یکم اونم تأثیر داشت ولی ن ب اندازه ی رنگ گذاشتن و ماسک استفاده کردن 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
ببخشین شما ازمایش ندادین.کم خونی نداشتین

آزمایش ندادم ولی کم خونی ندارم 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

من کم خونی شدید دارم.هرکار کردم ریزش موهام قطع نمیشه.چیکار کنم.کپسول فیفول میخورم.چند بار مزون و پی ار پی کردم بی نتیجع بوده امپول بیوتین زدم بی فایده قرص پرووین خوردم بی فایده

منظورم مارکی که برای شامپو ضدریزش .ماسک گرفتین یادتونه؟

فرقی نمیکنه 

الان چراغا خاموشه وگرنه برات عکس میدادم 

سینره هم استفاده میکنم خوبه 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
خب همون قرصی کع دکتر داده برا کم خونی دارم میخورم.هنوز یک ماه نشده میگن ۲,۳ ماه بخورم.

من سر بارداریم خیلی کم خون شده بودم رفتم دکتر آنکولوژی یه قرص خارجی بود ولی گران خوب شدم ولی الان احساس می کنم کم خون شدم دکتر زنان هر چی قرص برای کم خونی می داد فایده نداشت .