2777
2789

نه نگیر

اول آزمایش بده شاید یه کمبود ساده باشه

اگه همه چی اوکی بود 

قرص پریوتین+محلول موضعی سریتا بگیر

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه آزمایش برم پیش متخصص یا پزشک عمومی

پزشک عمومی هم میتونه بنویسه

اما اگه زیر نظر متخصص برید خودش دارو یا محلول هم میده با تشخیص و نظر خودش

خیلی ریزش موها به خاطر یه کمبود ویتامین دی سادست

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

استفاده کردین خوب بوده؟

اره من به خاطر کراتین ریزش مو گرفتم

اونا روم جواب داد

اول آزمایش بده کم خون نباشی 

بعد ماسک موی خوب بزار 

من از وقتی موهامو رنگ کردم ماسک مو گذاشتم و شامپوی مخصوص واقعا ریزش موهام نود درصد حل شده 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

ریزش موی شدید داشتم  شدید هااا شامپو سیر پرژک گرفتم توی شامپو نمک ریختم زیاد الان یک شامپو رو تموم کردم ریزش موهام وایستاد باورم نمیشه هنوز 😐

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔