2777
2789

بچه ها خواهش میکنم نگید دنبال زیر بغل مار هستی

واقعا خسته شدم بارها و بارها مادر شوهرم از زبون شوهرم یچی به من گفته  که من یقه شوهرمو گرفتم  گفته من نگفتم 

یک بار برای همیشه میخوام بفهمم حرف کیو باور کنم یا نکنم 

خسته شدم از دوگانگی حرفاشون میخوام بفهمم کی راست میگه کی دروغ 

معمولا اقایون گیج میشن ببینن خانمشون راست میگه یا مامانشون اما اینبار من برعکسم 

میخوام ببینم شوهرم راست میگه یا مامانش 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

تو تاپیک قبلیم توضیح دادم

اما بخوام توضیح بدم اونم اینه که دیروز عصر خونه شوهرم اینا بودم

شوهرمم سر کار بود و مامانش خونه

داشت راجب خاستگاریمون حرف میزد

گفت پسرم وقتی بار اول دیدتت جا خورده

انقد که بد میکاپ کرده بودی زشت شده بودی

برگشتنی تو ماشین سرم داد کشیده این بود گفتی دختره قشنگه قشنگه؟؟؟این دختره چشاش کوچیکه

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

بعد مادر شوهرم گفت من گفتم  نه این شکلی نیست ارایشش بده اگه باور نداری تا فردا بریم ببینیمش

مادر شوهرمم خندید گفت اگه یادت باشه فردا به بهونه ای اوردیمت بیرون بخاطره همین موضوع بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شوهرت حق داشته بقیه اشم بگو 

ولی مادرشوهرت بیشعور و بدجنسه که این حرفا رو بهت گفته

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بعد مادر شوهرم گفت من گفتم نه این شکلی نیست ارایشش بده اگه باور نداری تا فردا بریم ببینیمشمادر شوهر ...

میگفتی به هر حال همه که خوش سلیقه نیست مادر جان پسرتون متوجه اشتباه و نقص بیناییش شد.

اما شما همچنان پافشاری دارین توی این مسئله که بازم حق میدم طبیعیه چنین رفتاری به هر حال سنی گذشته ازتون دیگه بعد یه چیزی تعارف کن بهش که حرف نزنه

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

عجب! 

خب با توجه به شخصیت همسرت میتونی تشخیص بدی ک ایا اون حرف و زده یا نه

مغرور مشو به خود که خواندی وَرَقی ،  زان روز حَذَر کن که ورق برگردد...                                              لطف بی حد تو یا رب، همه جا پیدا بود! کار این عبد خطاکار ولی حاشا بود... تو جفا دیدی و هربار به من خندیدی! من جفا کردم و هربار غمم دنیا بود! به زمین انس گرفتم که زمین گیر شدم، از سرم رفت... که مقصود زمین بالا بود! نور دادی و دلم رفت پی تاریکی... من در امروز، ولیکن نظرت فردا بود! 

خب فرض کن شوهرت گفته باشه زشتی چ اتفاق مهمیه مگه

گفته ک گفته آنقدر خودتو کوچیکه نکن هی حساسیت نشون میدید سو استفاده میکنن

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲