2777
2789
عنوان

پسر سه سالمو با کمربند کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8611 بازدید | 228 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دخترم هر لباس نوعی بخرم یا پارش میکنه یا لاکیش میکنه امروز دیدم لباس نوعش بهش لاک بنفش زده عصبی شدم یه مشت زدم کمرش چنتا هم سیلی زدم اخه لباسامون گرونه هر کدوم 10تومن قیمتشه 

https://abzarek.ir/service-p/msg/1995789

?Are you Yazid

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐉' 

خب که چی دس بزنم برات؟ آفرین آفرین تو یه بی لیاقته روانی ای!

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل، یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد... 

تعریف کردنت چیه اخه سرم درد گرفت هی دلم میگفت ازسایت خارج شم ها گوش ندادم اح 

پاک کن تاپیکتو  

حتما پیگیری کن این عصبانیت رو

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

اومدم بهت فحش بدم گفتم ولش کن زن میدونی اون بچه الان چقدر دچار تروما میشه میدونی با اینکاری که کردی این بچه همینکارو با یکی که زورش از خودش کمتره بکنه این همه نره حیوون که زن هاشونو بچه هاشونو کتک میزنن چیه همینان خودتو ببر درمان کن    

نی‌نی‌یار بیا به ۱۲۳ اطلاع بده

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

اشکال نداره اتفاقی که افتاده دیگه خودتو ناراحت نکن..سعی کن تو دوران پریودی دمنوش ارام بخش بخوری خودتو کنترل کنی

فردا بغلش کن از داش دربیار..

کاربرای گرامی خواهشن نریزید سر اسی حالشو بدتر نکنین دست خودش نبوده و الان پشیمونه..کار هرروزش که نیست بخواد بچه بزنه

😡فقط طلاق😡
اشکال نداره اتفاقی که افتاده دیگه خودتو ناراحت نکن..سعی کن تو دوران پریودی دمنوش ارام بخش بخوری خودت ...

میخام برم روانپزشک میدونم قرص لازمم 

برای سلامتی مامانم بفرست صلوات رو لطفا
اشکال نداره اتفاقی که افتاده دیگه خودتو ناراحت نکن..سعی کن تو دوران پریودی دمنوش ارام بخش بخوری خودت ...

نه عزیزم میگه کارهرروزش بنظرت سه ساله کربلا که همه آتیش میگیرن ازتعریفش چی بود چه اینجوری باکمربند بزنی چه اونجوری اینش بده که ازمادرت اینجوری بخوری

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

تعریف کردنت چیه اخه سرم درد گرفت هی دلم میگفت ازسایت خارج شم ها گوش ندادم اح پاک کن تاپیکتو حتما پی ...

خاک تو سرم اه میخام برم روانپزشک دست خودم نیس 

برای سلامتی مامانم بفرست صلوات رو لطفا