2777
2789
عنوان

پسر سه سالمو با کمربند کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 8614 بازدید | 228 پست
اومدم بهت فحش بدم گفتم ولش کن زن میدونی اون بچه الان چقدر دچار تروما میشه میدونی با اینکاری که کردی ...

بله باید برم روانپزشک دست خودم نیس از دست شوهرم کارهاش بی پولی ووووو خیلی چیزای دیگه عقده هام‌و سر بچه خالی کردم

برای سلامتی مامانم بفرست صلوات رو لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دخترم هر لباس نوعی بخرم یا پارش میکنه یا لاکیش میکنه امروز دیدم لباس نوعش بهش لاک بنفش زده عصبی ...

برا پزش میخرین خب عزیرم میخری ازدسترس بچه خارج کن یه چنتا ارزون قیمت بذا دم دستش کتک زدنت چیه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

فشار اطرافیان وگرنه من زندگیم انقد مشکل داشتم ک جای بچه نبود

هر چقدرم هم بقیه فشار بیارن انتخاب اینکه بچه رو به دنیا بیاری یانه با شماست الان اونایی که توی فشار گذاشتند میان بچت رو بزرگ کنن؟

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

آخخخخخ

جگرم خون شد....

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
بله باید برم روانپزشک دست خودم نیس از دست شوهرم کارهاش بی پولی ووووو خیلی چیزای دیگه عقده هام‌و سر ب ...

چرا وقتی عصبی میشی نمیری تو اتاق درو ببندی بزنی تو سر خودت؟؟؟؟لهتر از این هست که بچه رو بزنیهیچ جوری نمیتونم درکت کنم

برا پزش میخرین خب عزیرم میخری ازدسترس بچه خارج کن یه چنتا ارزون قیمت بذا دم دستش کتک زدنت چیه

عزیزم پز نیت سبک زندگیمونه لباس محلیه ما غیر محلی نمیپوشیم 

https://abzarek.ir/service-p/msg/1995789

برو بمیر،روانی ،تو از شیطان بدتری

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(: