2777
2789
عنوان

یه سوال پسرا هم رمان میخونن از این ها که دهه هشتاد و هفتاد بود

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 50 پست

این رمان هارو ۵ سال پیش خوندم احتمالا باز بخونم انگار اولین بارمه میخونمشون 

ولی قرار نبود یادمه حتی با اهنگش کلیپ میساختم:) 

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من الان دوست دارم برم بخونمش ولی نمی تونم مغزم کشش اونهمه اتفاق بد پشت سرهم نداره

چرا گفتی، فکرش افتاد توی سرم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
من الان دوست دارم برم بخونمش ولی نمی تونم مغزم کشش اونهمه اتفاق بد پشت سرهم نداره

من الانم میخونم

ولی پایان تلخ نه 

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خودم هم این رمان ها رو نخوندم 

فکر کنید تو سیزده سالگی اولین رمانی که خوندم برباد رفته بود 

تو هجده سالگی کلیدر خوندم 

نمی دونم انگار دهه شصتی ها کتاب های با ارزش تری می‌خندن و چون ما این کتاب ها رو از کتابخونه به امانت می گرفتیم 

رمان هایی که گفتی اصلا تو کتابخونه ها نبود 

اتفاقا شاگرد پسر یازدهم دوازدهم دارم 

بعضی هاشون اهل کتاب و رمان هم هستند 

ولی اگه اینا رو هم بخونن روشون نمیشه به من بگن 😂😂😂

مثلا یک بار در مورد بوفه کور با هم صحبت کردیم 

یک بار در مورد مرگ ایوان ایلیچ صحبت کردیم 

ما دخترا احساساتی تر هستیم و قوه تخیل قوی تری داریم و خودمون جای شخصیتای رمانا میذاشتیم 

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

من خودم هم این رمان ها رو نخوندم فکر کنید تو سیزده سالگی اولین رمانی که خوندم برباد رفته بود تو هجده ...

اینا که من نوشتم،  رو گوشی نصب میشد کتاب نبود 

اولین رمانی که ۱۵ سالگی خوندم،  به شکل کتاب خوندم دلارام بود لعنت به نویسنده ش🖤😣😁