2777
2789
عنوان

یه سوال پسرا هم رمان میخونن از این ها که دهه هشتاد و هفتاد بود

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 50 پست
ببخشید 😣♥حواس خودتو پرت کن 🌱

❤️

نه دیگه نمیتونم بیخیال شم، یاسمین ارزشش رو داشت 

ولی ای کاش آدمای رمان ها یذره منطقی بودن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینا که من نوشتم، رو گوشی نصب میشد کتاب نبود اولین رمانی که ۱۵ سالگی خوندم، به شکل کتاب خوندم دلار ...

خوب زمان من که الان چهل سالمه گوشی نبود 

تازه گوشی هم اومد که تا سال ها هوشمند نبود 

ما قبل از گوشی فقط می‌تونستیم با کامپیوتر به اینترنت وصل بشیم 

خوب زمان من که الان چهل سالمه گوشی نبود تازه گوشی هم اومد که تا سال ها هوشمند نبود ما قبل از گوشی فق ...

درسته 

من ۱۵سال پیش سونی اریکسون اس۵٠٠ داشتم روش رمان گندم و دالان بهشت و...  میخوندم نامزدم پدرمو درمیاورد 🤣

شاید ژانر اکشن و اینا ببینن

سینماییا کره با کی دراما هاشون فرق داره

سینمایی هر کسی ک فیلمباز باشه فیلمای خوبو میبینه

اما سریال کره ای معمولا دخترا میبینن

قطعا ک ممکنه پسری ام ببینه ولی من تا حالا ندیدم و نشنیدم

رمان واقعا هیجانی برای پسرا ندارهببشتر میرن دنبال ورزش و اینا چون پسرا اکثرا نمیتونن یه جا بشینن اون ...

براهمین من تعجب میکنم دیگه 😳 یه مرد یه جا بشینه داستان بخونه 

یاسمین تلخ نبود، زهر بود منم خوندمش... رمان های مرتضی مودب پور همش زهره

اره خودمم خوندم اما واضح یادم نیست چون من توعمرم کللللی رمان خوندم الانم جلد دوم ی رمانی هستم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

یاسمین منو افسرده کرده بود😂

🥲🥲🥲رمان تو مجردی خوبه ....من الانم میخونم گاهی از کار وزندگی میفتم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن