2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر وقت داشت. مثلا میدونم آخر ماه حقوق میگیره یا بعد از یک سال مشکل مالیش حل شده انتظار دارم بده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
😭😭چند روز طبیعیخههههه

ببین من یا زمان میگم وقتی پول قرض میدم 

و به همون شکل پس میگیرم 

مثلا یه سکه میدم و ۶ ماه دیگه همون یک سکه رو پس میگیرم 

تعارفم ندارم دیر بشه میگم به طرف 

یا میگم هر وقت دوست داشتی پس بده(تو این حالت بنا رو میذارم رو این که ممکنه خیلی طول بکشه چون معمولا این زمانی که من به پوله احتیاج ندارم یا طرف خیلی عزیزه برام )

دو ماه شده و من الان نیاز دارم ب اون پول

در مورد اون قرض حرف نزن. بگو برای کاری نیاز به پول دارم داری مبلغی بدی؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اگ ب کسی بگی هروقت دوست داشتی پسش بدهیعنی من ب اون پول نیاز ندارم؟؟؟اینجوری غرور طرف له میشه؟؟

تقریبا. یعنی من نیاز فوری ندارم تو فعلا کارت رو راه بنداز ولی ربطی به غرور نداره. داد و ستد دوستانس من به تو کمک میکنم تو هم هر وقت تونستی به من کمک میکنی. حالا یکی دوست داره زود جبران کنه یکی نه