2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دختر زیاد موردی نداره درسته ممکنه باعث سرکوفت بشه ولی خیلی عادیه

اما اگه برعکس باشه و پسر هیچی نداشته باشه ممکنه کار اون رابطه به طلاق کشیده بشه

اینا نظر شخصیه منه و صحتی نداره

آواکادو سایت🥑                                                            

برای دختر زیاد موردی نداره درسته ممکنه باعث سرکوفت بشه ولی خیلی عادیهاما اگه برعکس باشه و پسر هیچی ن ...

منم برا دختر عیب نمیدونم ولی برا مرد خیلی زشته به نظرم 

منم برا دختر عیب نمیدونم ولی برا مرد خیلی زشته به نظرم

چون مسئولیت رفاه زن ، خرج و مخارج زندگی با آقاست و کسی که نتونه فراهم کنه متاسفانه ازدواج موفقی نخواهد داشت به غیر از عده که باهمه چیز طرف میسازن که درصد کمی هستن

آواکادو سایت🥑                                                            

اره خانواده دختر بیشتر دداشت یا پسر چرا جدا شدن

پسر بیشتر داشت 

هی منت میزاشتن سر دختر بیچاره 

من همیشه میگم با شخصی که از شما وضع مالیش خیلیییی بهتره و اختلاف تون زیااااده 

و همینطور در تحصیلات اگر بهم نمیخورید ازدواج نکنید 

باز دوباره یکی از دوستان همسرم پزشک بودن 

با دختری ازدواج کردن که ۱۱ سال از خودشون کوچیکتر بود و تازه کنکور داده بود 

دختره عاقل و خوبی هم بودا ...

ولی آقا بعد از یکسال طلاقش داد رفت 

از جهت اینکه تازه فهمیده بودن به هم نمی‌خورن 

اون دختر که نابود شد 

ولی اون آقا الان کلینیک زیبایی زده دیگه عشق و حال 

پسر بیشتر داشت هی منت میزاشتن سر دختر بیچاره من همیشه میگم با شخصی که از شما وضع مالیش خیلیییی بهتره ...

خوب پسر اولی مگه از اول ندیده بود دختره اینطوریه ؟ شاید دختر اعتماد به نفس نداشته نظر من اینه باید اعتماد به نفست خیلی بالا باشه کم نیاری نگی اره تو بالاتری فلانه 

کلا پسره از همه لحاظ سر بود دختره بشدت زشت پوست سیاه درحد افریقایی ذات کثیف و.. پسره از ی استان دیگ بالاشهر تهران ودختره روستا دور افتاده الان ی خونه ک چ عرض کنم قصر زندگی میکنه وخوشبخته