2777
2789

سلام پسرم هشت سالشه..تازه رفته تو هشت سال..دندونای جلویی از پایین هنوز نیافتادن..کلا هنوز دندوناش نیافتادن..ولی الان دیدم دوتا دندون دراومده..باید ببرم دکتر؟چکار کنم برای دخترم اینجوری نشده بودن

...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعیه و جای نگرانی نیست.وقتی دندان های جلویی بیفتند اونها میان سر جای خودشون..البته کمی زمان میبره. ...

این میتونه بخاطر رشد کمش باشه؟یعنی چون رشد نمیکنه خودشم زیاد..نسبت به همسن و سالاش😔

...
این میتونه بخاطر رشد کمش باشه؟یعنی چون رشد نمیکنه خودشم زیاد..نسبت به همسن و سالاش😔

وای خدا نه اصلا😄

دندان به زمانی که در اومده مربوطه..دندان یه بچه ۶ ماهگی درمیاد یکی ۱۸ ماهگی

خب زمان افتادنش هم متفاوته ..

چرا رشدش کمه؟منظورتون اینه که ریزه میره ست؟ اصلا نگران نباش یک دفعه چنان رشد میکنه..میخای خیالت راحت بشه تحت نظر پزشک کودک بهش شربت کلسی کر و ویتامین بده

بعضی بچه ها ماشالله بهشون رشدشون میره توی استخوان ها و استخوان بندی شون محکم و قوی میشه و ناگهان قد میکشن از خودت بلنددتر میشن..😍

وای خدا نه اصلا😄دندان به زمانی که در اومده مربوطه..دندان یه بچه ۶ ماهگی درمیاد یکی ۱۸ ماهگیخب زمان ...

چون خودمم تا کلاس پنجم هنوز دندان شیری داشتم و کم کم افتادن😅بله تحت نظر دکتره..مرسی از شما🥰🤲🏻

...