2777
2789

خودم بچه میخواستم ولی سر اولی اذیتم کرد گفتم دیگ نمیارم هیچوقت 

بعد گفت بخاطر امنیت مالی خودت برات خونه و ماشین میخرم بچه هم دو سالش شد یک بوتیک بزرگ واست میذارم که فکر نکنی چیزی ازت کم شده و تو اذیت شدی و من تو ارامش

زد بنامم ی مدت پیشگیری کردم بگم بچه دار نمیشم 

بعد دلم برا بچه اولم سوخت 

بعد آوردم اونم چی بعد یکسال 

ولی اخلاقش عوض شده 

حس میکنم سرد شده

پارسا و سامیار قشنگم تمام قلبم برای شماست عشقای دلم💐❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤷‍♀️چه عجیب زندگی میکنین شماها

دقیقااا از ذهنم همین رد شد 

یا مثل همکارای من محاسبه میکنن دومی رو کی بیارن که بتونن از مرخصی یکساعته ها استفاده کنن و وام فرزند آوری بگیرن

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

بحث باج نبود خودش میدونست برام سخته بشینم کار نکنم از اون پول بگیرم قبلا طلاهامم بهش داده بودم فردا یک درصد زبونم لال اتفاقی برای شوهرم میفتاد با دوتا بچه میرفتم گدایی؟فکر کردی خونواده شوهر میذارن بشینی خونه شوهرت اگه یک دقیقه شوهر آدم نباشه؟

دقیقااا از ذهنم همین رد شد یا مثل همکارای من محاسبه میکنن دومی رو کی بیارن که بتونن از مرخصی یکساعته ...

عزیزم من نه واسه پول بچه آوردم نه هیچی اون خونه هم برای خود بچه هاست ماشین هم برای آسایش بچه ها 

فقط وقتی دایی شوهرم فوت شد چون زنش مهریه نداشت مادرشوهرش سهم مادرشو گرفت خدا شاهده روز مردن داییش ماشینو سریع انداختن تو حیاط که زن و بچش دست نزنن

عمر دست خداست شاید من زودتر مردم که مال شوهرم و بچه ها اگر شوهرم چیزیش بشه باید برم گدایی 

نباید آینده ای باشه که امنیت داشته باشیم؟

زد بنامت ؟! دیگه اخلاقش اصلا مهم نیست

ی طوریه توجهش کمتر شده میگم‌ شاید بد هیکل شدم واسه همون

نه ربطی ندارهازش بپرس ببینم چشه

خوابه 

صبح دوازده بیدار شد ظهر چهار خوابید میگم بیدارشو میگه نمیذاری بخوابم