2777
2789
عنوان

دیشب عموم اومد دنبال زن عموم

217 بازدید | 13 پست

عموم و زنش جوونن، یه دونه بچه دارن. یه جاهایی از خونشونو دارن درست میکنن. زن عموم و بچش، دو سه روز مهمون ما بودن. دیشب عموم اومد دنبال زن و بچش که ببرتشون. بخاطر همین دو سه روز به حدی برای هم دلشون تنگ شده بود، که تا عموم پاشو گذاشت تو خونمون زن عموم بدو بدو خودشو بهش رسوند، لپشو بوسید و خسته نباشی و فلان🥰😍

وایب خوبی داشت. من علاوه بر اینکه ذوق زده شدم، دلمم گرفت، آخه من در آستانه ی ۳۰سالگیم، و هیچوقت هیچ حس عاشقانه ای رو تجربه نکردم. درسته پروندشو دیگه برای خودم بستم، ولی دلمم گرفت

ان شاءالله همه به عشقشون برسن💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه عین زن عموی من نباشه.

چون جلوی بقیه قربون صدقه عموم میره، خسته نباشید و...

اما وقتی بقیه نباشن با جارو میفته به جونش ، ماهی یه بارم آشپزی نمیکنه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

انشاالله شما هم تجربه میکنی

سنی نداری هنوز تازه الان وقتشه

اما بهت نصیحت میکنم سختگیر نباش ایراد الکی نگیر از خواستگارات عشق و علاقه و مال یواش یواش با تلاش و پشتکار وارد زندگیتون میشه

انشاالله شما هم تجربه میکنیسنی نداری هنوز تازه الان وقتشهاما بهت نصیحت میکنم سختگیر نباش ایراد الکی ...

سختگیری نکردم، همین اواخر یکی اومد هیچ شغلی نداشت، میگفت گهگاهی ماشین خرید و فروش میکنم. میگفت خرج مادرم و خواهرامم میدم. دیگه کسی نیومد

سختگیری نکردم، همین اواخر یکی اومد هیچ شغلی نداشت، میگفت گهگاهی ماشین خرید و فروش میکنم. میگفت خرج م ...

معامله ماشین پول خوبی توشه

شوهر خواهرشوهرم و پسرخواهرشوهرم از همین راه زندگی میکنن 

پسرخواهرشوهرم آمار دارم ماهی ۱۵۰ تا۲۰۰ درآمدشه

معامله ماشین پول خوبی توشهشوهر خواهرشوهرم و پسرخواهرشوهرم از همین راه زندگی میکنن پسرخواهرشوهرم آمار ...

ولی ایشون واقعا هیچی نداشت

میگفت همه با هم با مامانم و خواهرام تو یه خونه زندگی کنیم، که بابام کلا با بداخلاقی بدرقشون کرد