2777
2789

بابام فردا عمل میشه الان حدودا یه هفته است که بستریه و دارن کارای اماده سازی قبل عمل میکنن 

از وقتی رفته هر شب دارم گریه میکنم 

بابام دو تا ازدواج داشته 

از زن اولش ۵ تا بچه داره که ۱ دختره با ۴ پسر

وقتی خانم اولش میمیره 

میاد با مامان من ازدوتج میکنه و من تنها بچش از ازدواج دومش هستم

اونا همیشه میگفتن به بابام که منو دوست دارن ولی من همیشه میدونستن ته دلشون این نیست

من و مامانم کسی و نداریم و منم سنم جورری نیست که گواهینامه بگیرم 

تو این چند وقت نه بهم زنگ زدن یا بردنم بابام و ببینم یا ببرن چیزی بخورم

خیلی دلم ازشون شکست

حالا بابام میگه که مامانم بره پیش بابام بمونه به عنوان همراه برای بعد عمل بعد هی بابام میگه برو خونه داداش و ابجیت تنها نمونی 

چجوری بهش بگم اونجا نمیتونم برم 

میتونم بگم میترسم اونم دلش بشکنه 

اگه برم خونه اشون فقط باید کلفتیشونو کنم و بچه هاشونو نگه دارم و معذبم خونه اشون 

اخلاق شونم دریت و حسابی نیست

حالا بنظرتون به بابام بگم جریان چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا چیزی نگو بزار خیالش راحت باشه

از نظر مالی مشکلی ندارید؟

خاله یا مادر بزرگی کسی نیست پیش اونا بری

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

به بابات نگو ناراحت میشه

میدونم 

وقتی فامیل یا خودمون میریم به هر حال بیشتریا شیرینی یا ابمیوه صنعتی میارن که براش ضرر داره 

امروز جمع کردم اوردم خونه مون که نخوره 

حالا دلخور. شدن که چرا من اوردم خونه خودمون 

اونا نبردن خونه شون

فعلا چیزی نگو بزار خیالش راحت باشهاز نظر مالی مشکلی ندارید؟خاله یا مادر بزرگی کسی نیست پیش اونا بری

باشه حتما عزیزم

چرا یخورده 

چون مستاجرای خیر ندیدمون الان حدودا ۴ ماهه اجازه مونو ندادن 

اوه بد شد ک برو پس خونه یکی ک بهتر از بقیس کلفتی هم نکن یا تجمل کن

یکیشون خیای خوبه واقعا 

ولی هم خودش هم زنداداشم میرن سرکارو خونه نیستن 

بعد حدودا سه ساعت با ما فاصله دارن