2777
2789

خیانتش جوری اعصابمو ریخته بهم هنه بدی هاش باهم فقط داره یادم میاد 

تو اولین مسافرت باهم رفتیم بیرون همیشه ی خدا ک اقا کارتش جا مونده بود!اینا ب کنار!داشتیم میگشتیم یهو سر اینکه چرا رفتیم تو فلان مغازه جوری اعصابمو بهم ریخت و حرفهای درشت و غر غر کرد که اشک من تو خیابون درومد عین چی داشتم گریه میکردم بعد یهو منو ول کرد تند تند جلو جلو با فاصله میرفت قیافشم عصبانی کرده بود منم همینطوری گریه میکردم مثل این بیچاره ها پشت سرش میرفتم با گریه بعد اون انگار ن انگار!یه فحش خیلی بدم داد تازه اخرش بهم ...چرا موندم اخه...همونجا باید تمومش میکردم نه وایستم تا الان خیانت ببینم بعد تموم کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز دلم عحیب گرفته با تاپیک شما یادخودم بدبختیایی بسرم شد افتادم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

خدا ازش نگذرع یه دختر با کلی ارزو و ذوق میخواد زندگی مستقل تشکیل بده یه بی همه چی میاد اینحوری نابود میکنه همه چیو خداتو شکر کن یچه نداری ایشالله یکی گیرش بیاد مث خودش بهش خیانت کنه تا یفهمه درد تو رو

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

الهی گلم،چرا همسر شماهم از این کارا میکرد؟

بدتر بدتر بقران ای خدا دلم عحیب غم توشه😭😭😭😭😭😭😭

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

خدا ازش نگذرع یه دختر با کلی ارزو و ذوق میخواد زندگی مستقل تشکیل بده یه بی همه چی میاد اینحوری نابود ...

بخدا تازه اصلا اینجا نمیگنجه خیلی چیزارو بگم،من ملاکم این بود ک اقا مذهبیه معاقد ازدواجمونم عاشقانه بود الان ک رسیده به جدایی اطرافیان خودش با قسم و ایه که به کسی نگم با مدرک بهم ثابت کردن اقا با پسرهای ترن.س ارتباط داره...اونم یکی دوماه مونده به عروسی...فردا باید برم ازمایش ایدز بدم از ترسم...خدانگذره فقط ازش،