2777
2789
عنوان

خواهر شوهرام دکترا قبول شدن اما من

1409 بازدید | 73 پست

سلام خانما میخوام نظراتتون و دیدگاهتون رو بدونم تا به نتیجه ای برسم با کشمکشی که  با خودم دارم 

داستان از این قراره که من شوهرم ادم خوبی نیست بارها تا مرز طلاق رفتم و به خاطر دخترم موندم تو زندکی پدرم فوت شده سالهاست و به بردار دارم که یه مغازه کوچیک زده اما نوپاست 

من سختی زیاد کشیدن بچه بزرگ بودم و نداری و فوت پدر نبودن حامی با این آقا ازدواج کردم به خاطر مادر و برادرم که یه پشت داشته باشیم پدر شوهرم ثروتمنده ... خودم و فدا کردم برای خانوادم .الان خواهر شوهرام ازدواج کردن یکیشون و دیگری مجر ده هر دو درس خوندن و دکترا قبول شدن ...مدام در حال پیشرفت هستن با پشتوانه پدرشون و هزینه ای که براشون میکنه اما من احساس میکنم عقب موندم لیسانس گرفتم و ازدواج کردم ... احساس می‌کنم پیشرفت شخصی نکردم احساس ناکافی بودن میکنم ...

شوهرمم نمیزاره درس بخونم ... حس بچه داری و خانه داری داره نابودم میکنه دوست دا م مفید باشم ‌‌.... چرا من نباید پیشرفت کنم ...شما پیشرفت و تو چی می‌بینید؟؟ میشه دیدگاهتان رو برام بنویسید واقعا کمکم میکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم بايد بپذيري متفاوتين با خانواده همسرتون 

وقتي اينو قبول كني راحت ميشي 

اگه خواهر شوهرات ادماي خوبين بگو همسرتو راضي كنن درس بخوني 

يا كتاب بخر 

بخون معلومات عموميت بالا بره 

همش كه مدرك نيست 

كتاب بخون 

زبان بخون 

ووو

عزيزم بايد بپذيري متفاوتين با خانواده همسرتون وقتي اينو قبول كني راحت ميشي اگه خواهر شوهرات ادماي خو ...

درسته تفاوت داریم ..من هیچ کس پشتم نبود ساپورت مالی هم نشدم از طرف خانواده م چون پول نداشتن .....

این پذیرفتن و که شما مطرح کردین واقعا کلمه خوبی بود مرسی کمکم کردی 

من تو خونه شوهر تا ارشد خوندم. دانشگاه تاپ دولتی . ولی الان هم بخاطر بچه ها هم بیماری خودم هم سن دیگه نمیتونم دکتری بخونم. بخاطر معلولیت بچم هم نتونستم سر کار بروم. اما هر روز حداقل ۲ ساعت در رشته خودم که از علوم اجتماعی هست مطالعه دارم و باور کن فکر میکنم سوادم از دکتری هام بیشتره. 

شاید بیان بگن حسودی و دلت سیاهه و...ولی خیلی سخته هر دو انسانید و اونا هیچیشون ازت زیاد نیس ولی چون ...

حسود نیستم بخدا .فقط میخوام اینو بگم که خواهر شوهرم با وجود شوهر باز گذاشت شوهرش درس بخونه اما شوهر من نمیزاره ...

من نمیخوام شرمنده خودم بشم که سالها بعد دخترم بگه مادرم سوادش کمه یا پیشرفت شخصی از خودش نداره  

حسود نیستم بخدا .فقط میخوام اینو بگم که خواهر شوهرم با وجود شوهر باز گذاشت شوهرش درس بخونه اما شوهر ...

بله دقیقا منم همینو گفتم که حسود نیستید

هر کسی جای شما بود دقیقا همین فکرو میکرد

ولی نمیدونم حس خیلی سختیه واقعا