2777
2789

اینجوری نیستم که بگم دنبال دوست پیدا کردن باشم 

نه

ولی با کسی هم میخام رفیق شم با نمی تونم صمیمی شم باهاش با موندگار نیست سریع از بین میره😐

خیلی عجیب برام نمی‌دونم مشکل از کجا

فقط می دونم از وقتی رفیق فابم رفت اینطوری شدم:)

چطوری بگم آخه...

همه آدمایی که باهاشون میخام ارتباط بگیرم و با اون آدم قبلی مقایسه می‌کنم و اگه شبیه اون نباشه نمی تونم باهاش ادامه بدم دست خودم نیست....🫠💔

منظور من فق با دختر ...

بنظر شما دلیلش چیه 

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالته؟ سن که بالا میره دوست نزدیک پیدا کردن سخت تر میشه

۱۹

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

شاید بخاطر اینه که اون دوستت و هنوز فراموش نکردی و توی ذهنت هنوز در کنارشی و دوسش داری من درک می‌کنم ...

راستش آره ...

فراموش که نمیشه 

آخه  خیلی بیشتر از ی دوست بود واسم 

عین ی خواهر 

راستش آره ...فراموش که نمیشه آخه خیلی بیشتر از ی دوست بود واسم عین ی خواهر

من اطلاعی ندارم از داستان شما ولی بنظر من اگه احساس می‌کنی آدم مناسبی بود می تونی باهاش صحبت کنی و بازم باهم دوست باشید 

اینطوری برای شما هم حس بهتری همراه داره 

کاربری دست دو نفره 😄💙🤝

دقیقا عین منی

برای چی اینطوری هستی؟

من اطلاعی ندارم از داستان شما ولی بنظر من اگه احساس می‌کنی آدم مناسبی بود می تونی باهاش صحبت کنی و ب ...

مرسی از وقتی که گذاشتی قشنگم 

ایشالا که هرچی صلاح همون شه🥲

من دوست داشتم که بهش پیام بدم ولی خب مطمئنم دیگه براش مهم نیست و مزاحمش میشم :))))

شاید اینطوری زندگی بهتری داشته باشه ...

مرسی از وقتی که گذاشتی قشنگم ایشالا که هرچی صلاح همون شه🥲من دوست داشتم که بهش پیام بدم ولی خب مطمئن ...

قربونت کاری نکردم😊

گلم خودت و اذیت نکن 

اگه واسش مهم باشی مطمئن باش خودش میاد سمتت 

اینو طبق تجربه میگم ها 

البته من نامزدیم که بهم خورد و با آدم درست خودم نامزد کردم  اینو متوجه شدم حالا دارم به شما  میگم 

کسی که ترو بخواد خودش همه تلاشش و برای در کنارت بودن می‌کنه 

موفق باشی💐

کاربری دست دو نفره 😄💙🤝