2777
2789

خواهشا بیاید من با یه آقایی ۵سال تو رابطه بودم نامزدم بود رابطمو سر این قضیه به هم زدم حالا اومده میگه تو خیلی بچه ای سر همچین چیزی رابطمونو خراب کردی و از این حرفا....در حالی که واقعا رفتارش آزاردهنده بود یه خانم بلاگر رو دنبال کرده بود یکبار هم عکسش رو برا من فرستاد گفت خیلی از این خوشم میاد قشنگه و فلان من خیلی بهم برخورد و ناراحت شدم...هرچند به نظر من کاملا معمولی هست این خانوم وآنچنان قشنگ هم نیست...

اما رفتار نامزدم باعث شد من اعتماد به نفسمو از دست بدم و خودمو مقایسه کنم براهمین کاملا از چشمم افتاد به نظرتون علت کاتم الکی بوده؟!

خواهشا کمکم کنید تصمیم بگیرم چون میخواد برگرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارت درسته اگه خودش بود بدتر میکرد

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

بنظرم زیاد حساس شدی

شوهرمن از النارشاکردوست خوشش میاد،همشم میگه😅🥴

حالاخودش چ شکلیه سبزه پررنگ😆😆

بهش میگم الناز چشاش سبزه، توخودت سبزی به هم میایید😆😆

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

شما که هم مشکل اعتماد به نفس و عزت نفس داری هم رفتارت بچه گانه است 

آدما زندانی که نیستن،  میتونن هر کسیو فالو کنن 

شما ببین چرا یه مسئله ساده اینقدر برات فاجعه به نظر اومده که رابطه 5 ساله رو به خاطرش خراب کردی

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

شما که هم مشکل اعتماد به نفس و عزت نفس داری هم رفتارت بچه گانه است آدما زندانی که نیستن، میتونن هر ...

عزیزم ساده نیست شما همسرت جلون دائم از یه خانوم دیگه تعریف کنه و ازش دفاع کنه باهات بحث کنه ناراحت نمیشی؟!