2777
2789
عنوان

به نظر شما

95 بازدید | 10 پست

قنداق چسبی چیز خوبیه واسه خرید سیسمونی بگیرم؟یا همش تبلیغات الکیه؟؟یا از همون پارچه و بندهای قدیمی بگیریم

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خریدی یا هنوز نه‌ ؟البته من همون سنتی ها رو استفاده کردم .ولی به شکم بند چسبی داشت از صدای چسبش می‌ ...

سلام جانم نه میخام از این به بعد خرید کنم ...خواستم قبلش نظرات و بدونم شاید از همون قدیمیا بگیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همینجا بگو‌ عزیزم الان اینجا هم فقط من و توییم

دوست داشتم پیشنهاد بدم اگه کاری داشتی برات انجام بدم و اگه ازم بر اومد کاری برات کنم .

در همین مورد بود .

خواستی دوستیمو بپذیر اگه هم که صلاح نمیدونی اشکال نداره .درک میکنم 

ممنون ازشما

حس میکنم شک کردید به من

پس بذارید بیشتر توضیح بدم که فکر نکنید خدای نکرده آدم بدی هستم

من توی یکی از تاپیک ها متوجه شدم همشهری من هستید 

فقط بی‌زحمت  اینجا نگید کدام شهر .

من اینجا تنهام و بچه هامم بزرگن متاهل هم هستم  .خانواده تحصیل کرده هستیم و از لحاظ مالی اوکی .

من عاااااشق نوزاد و بچه کوچولو هستم وقتی دیدم پا به ماه هستید گفتم بهتون بگم من همشهری‌تونم. راستش کمی هم تاپیکاتونو سرچ کردم انگار مامان کنارتون نبود دلم گرفت براتون چون منم مادر کنارم نبود و تنهای تنها بچه بزرگ‌کردم بیماری ها و سختی هامو گذروندم .خلاصه فقط به دلم افتاد گفتم اگه تنها هستید شاید بتونم براتون کاری انجام بدم .به خدا نیتم خیر بود 

اینا رو‌گفتم که نکنه فکر کنید دنبال سو استفاده چیزی هستم

حس میکنم شک کردید به منپس بذارید بیشتر توضیح بدم که فکر نکنید خدای نکرده آدم بدی هستممن توی یکی از ت ...

مرسی از لطف شما عزیزم من کلن دیر اعتماد میکنم و خط قرمزهایی دارم قصد جسارت نداشتم مرسی بابت نیت خوب شما

1
5
10
15
20
25
30
35
40