2777
2789
عنوان

نصیحت ب یک زن شلخته

829 بازدید | 39 پست

میخام تغییر کنم. خونمو خودمو دخترمو مرتب کنم زندگیمو سرو سامون بدم امروزم دخترعموم یهو اومد خونمون دید. حالش بده شد سریع رف سرماخورده بودم البته ولی خب گف بهانس برای اینقدر کثیفی یک نصیحت بکنین تغییر کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر شب تا خونه رو تمیز نکردین نخوابین یا مدام تکرار کنید ک نمیشه جای شلوغ خوابید من خودم قبلا شلخته بودم ولی الان ن زیاد خیلی کم شده

درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

شب قبل خواب ده تا وسیله رو بزار سرجاش 

ظهرم همینطور 

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

ادم محیطش نظم داشته باشه. 

انگار ذهنشم نظم داره. 

لازم نیست همه کارارو فشرده تو یروز انجام بدی. 

یه لیست برنامه ریزی روزانه داشته باشه. 

کاراتو به ترتیب انجام بده تیک بزن. 

من اینطوری بودم همه جا ریخت و پاش اگه کسی سرزده میومد خونه ام حالش بهم میخورد یه دوره توی اینستاگرام شرکت کردم خونه تراپی الان خیلی بهتر شدم با اینکه باردارم و دکتر بهم استراحت داده از وقتی که باردار نبودم یا وقتی که دختر خونه بودم مرتب تر و تمیز ترم

یا رب مباد کس را مخدوم بی عنایت...

وااای من الان اگه خونت بودم همرو تمیز میکردم 

کلا علاقه ای به تمیزی دارم حس خوبی بهم میده😂

نمیدونم تا چه حد کثیفه ولی از ی طرف شروع کن بشور همرو مرتب بچین خیلی حسه خوبیه

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

عزیزم  همین مهمون سرزده خودش نصیحته دیگه فکر کن هر روز یکی بی خبر میاد خونت 

سعی کن اصلا ظرف کثیف نذاری از شب بمونه 

برای خوراکی های بچت همیشه زیرانداز بذار 

هرچیزی که استفاده میکنی بعد از اتمام کارت بدار سرجاش 

اخه کار خونه سختی نداره که عزیزم با انجام ندادنش کاری میکنی که دیگران به خودشون اجازه بدن هر حرفی رو بهت بزنن 

کلا سعی کن یه کم فرز وارنگ باشی هم به خونه داریت میرسی هم به خودت هم دخترت