2777
2789

من قصدم اصلا جلب توجهه یا دروغ نیست تاپیکای من هست میتونید ببینید چه روزایی چقدر حالم بد بوده من حتی یه روزایی با گریه میومدم اینجا میگفتم خدایی وحود نداره وگرنه با این حد زجه زدن من حتما نگامون میکرد

خداهست🌼🤍💚✨🌱

نزدیک تر از رگ گردن نزدیک تر از مادر حتی💚✨🌱

علاوه بر خودش نورهای هدایتش دست گیر بنده هاشن💚✨🌱

دست مارو پهلوون ترین مرد دنیا و مادرش گرفتن✨🌱

هر لحظه ای که ناامید شدین بدونین حضرت عباس و مادرش دست گیر همه ی ناامیدهان🤍🌼💚✨🌱

حاد ترین نوع سرطان خونم درمان داره اگه زود درمان بشه و پیگیری کنید درمانو🌼🤍💚

حتی بیمار متاستازیم این چند وقت من دیدم که حالشون خوب شده🌼🤍

نمیگم بدون عوارضه مسلما اون حجم دارو به بدنشون آسیب زیاد میزنه ولی بازم کشنده نیستن دیگه❤️‍🔥✨🌱💚

فقط ناامید نباشین توروخدا اصلا ناامید نباش توکل کنید جوری که حتی یه لحظه هم تو ذهنتون نگید اگه نشد چی✨🌱💚

بسپارین به شهدای پاک و مطهر کربلا🌼✨🌱💚

این جمله ی یکی از همین معصومینه

این درگاه اینقدر پاک و مطهره که حتی ممکن بود شمرم از قتلگاه حاجت روا بشه و برگرده🌼✨🌱🤍

💚🌼✨اگه این تاپیک رو دیدین برای شادی روح تمام افرادی که با این بیماری تو روزای دور فوت شدن یه صلوات یا فاتحه ختم کنید💚🌼✨

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋