2777
2789

بچه ها ما اپارتمان هستیم. یه خونه ویلایی کنارمون هست که اصلا نمیشناسیمشون ولی میدونیم احتمالا مال یه پیرزنه که هر اخر هفته تمام بچه ها و نوه هاش میان خونشون. از پنجره هال ما، توی حیاطوشون معلومه. پنجره هامون باز بود یهو دیدیم صدای جییغ و داد کلی زن و مرد بلند شد که مامان بیدار شو چرا تکون نمیخوری تو که خواب بودی. دست جمعی فقط جیغ میزدن و داد میزدن. اصلا نمیدونستم چیکار کنم فقط پنجره رو بستم حالم بد شد. براش دعا کنید🥲 چه صحنه بدی بود. تازه همه توی خونه بودن ولی صدای جیغشون اینقدر بلند بود که از حیاطشون اومذ

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدابیامرزتش روحش شاد من این صحنه دوبار دیدم وایییی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

منم امروز رفتم خاکسپاری یه خانم ...پسرش و نزدیک داداش من خاک کردن اول عید شوهرش ایست قلبی کرد دیروز صبح هم خانمه توی خواب سکته کرد از داغ این دوتا خ غم انگیز و تلخ بود هرهفته سر مزار پسرش بود اصلا از جلو چشمم نمیره