2777
2789
عنوان

خواهرم میگه ازدواج میکنم مامانم نمیذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 78 پست
کار خوبی میکنه به نظرمحالا اصل کاری پول نیست اخلاق مهمه ولی خب وقتی درس نمیخونی چرا خواستگار خوب رو ...

اره خب درسته ولی اصلا خواستگار برای خواهرم نبود 

من بهش گفتم بهش بر خورد خواهرم تا ساعت دو ناهار میخوابه یکبار یه ظرف جمع نکرده همش منتظره با یکی دعوا کنه بشدت غر میزنه حتی یبارم اشپزی نکرده 

من میگم تو که درس نمیخونی حداقل کار خونه بکن میگه دستمو خراب نمیکنم😐 ولی چند روز پیش به من میگفت میخوام گواهینامه بنویسم اگه گواهینامه بگیرم ماشینتو میدی باهاش رانندگی کنم؟ 

گفتم نه ماشینم خراب میشه بهش برخورد شروع کرد به فحش دادن !! من موندم چه جوری قصد ازدواجم داره 🤔

اره خب درسته ولی اصلا خواستگار برای خواهرم نبود من بهش گفتم بهش بر خورد خواهرم تا ساعت دو ناهار میخو ...

اوه اوه پس اصلا زندگی متاهلی رو نمیتونه

بازم نمیدونم شاید آدم شد 😂😂

مدت هاست سقوط میکنم و به زمین نمی‌رسم ...🖤انگار مُرده ام و تشییع ام نمی‌کنند....🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانواده یزپسره رو ندیدم ولی پسره ٢٦سالشه ، خواهرم گفت که تو خونه نباش یموقعه بفهمن تو درس خوندی و ٢٥ ...

وای اینو تازه خوندم چه وزه ای خواهرت😂😂

پس اینا اول واسه تو اومدن خانوم خودشو انداخته وسط

همون بهتر پسندش نکردن نیت خوبی نداشت خواهرت 

مدت هاست سقوط میکنم و به زمین نمی‌رسم ...🖤انگار مُرده ام و تشییع ام نمی‌کنند....🖤