2777
2789

اصلا بالت من دوست دارم فیک بزنم چیکار دارین 

بعدم کسی تاپیک فیک میزنه که بره تو پربازدید و این چیزا ولی من زود تاپیک رو میبندم

بعدم انقدر هم دیگه قوه تخیلم عالی نیست و حوصله ندارم بشینم انقدر دقیق راجب یه سری چیزا تاپیک بزنم😐😐😐😐😐

نمیتونید راهنمایی کنید و فکر می‌کنید فیکه تروخدا خارج بشید

یه درصد احتمال بدین طرف تاپیکش واقعی باشه شاید  حالش بده نمیتونید کمک کنید با توهین و زدن تاپیک های قبلش توی سرش حالشو بدتر نکنید 

دیگه اینجا خیلی ها فکر میکنن عقل کلن

طرف رفته تاپیک هامو خونده لعد اومده میگه به جای تاپیک فیک اگه فکرت رو میزاشتی توی درست قبول میشدی و الان شرمنده مامانت نمیشدی😐خیلی بیشعوره واقعا ناراحت شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم به یه استارتر گفتم من بدم میاد از ازدواج و مخالفم رفت یه تاپیک ازم پیدا کرد ک توش التماس کرده بودم خانوادم کتکم میزنن چطوری فرار کنم از خانوادم با ازدواج دارم زجر میکشم    اینو اومده به با پوزخند میگه انگار خیلیم موافق ازدواجی

می‌خوام به خدا امید داشته باشم 

عزیزم منم به یه استارتر گفتم من بدم میاد از ازدواج و مخالفم رفت یه تاپیک ازم پیدا کرد ک توش التماس ک ...

متاسفم واقعا براشون حال آدمو بد میکنن نمبدونم بهشون چی میرسه 

به ساعته داره بحث میکنه که تاپیکات فیکه

بخدا من هیچ تاپیک فیکه ندارم 

انقدر بی حوصلم که نمیتونم بشینم فکر کنم تاپیک فیک بزنم