2777
2789
عنوان

خواهرم میگه ازدواج میکنم مامانم نمیذاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 78 پست

شغل پسره خوبه درآمدش بالاست کفی تریلی قیمتش خیلی بالاست اما اینکه بره توروستا اونم تو۱۹سالگی اشتباهه دانشگاهم اگر دوست نداره بره بهتره یه حرفه ای یادبگیره مثل کارای هنری نمیشه به زور یکیو فرستاد دانشگاه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من این مورد دیدم که خواهر بزرگ تر جلوی جمع مادر و پدر رو قسم داد که بخاطرش مانع ازدواج خواهر کوچیک تر نشن و بزارن ازدواج کنه، 

ولی زندگی روستا برای دختر شهری سخته، خواهرت سنش کم، بکن و نکن رو نمیتونه تحمل کنه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

شما شغلت چیه عزیزم

مطمئنا بعدها پشیمون میشه شما حداقل بایکی در حد خودت ازدواج میکنی

بعد اون تو روستا با اینهمه کار سخت و بدون امکانات پشیمون میشه

دختر شهر تو روستا دوام نمیاره

نمیدونم ولی چون شوهرم راننده تریلیه میدونم ک کفیا خیلی گرونن

چه خوب که شوهرتون راننده اس میتونم بپرسم وخواستی جواب بده .مثلا یه بار ببره برا ترکیه ازتهران چقدرکرایه اش میشه وچقدرصافی میمونه. شهرما همه تریلی دارن ازهرکی میخوای بپرسی زود میگن خرجش زیاد نمی صرفه ازاون ور پول پارو میکنن میخوام بدونم چی به چیه

چه خوب که شوهرتون راننده اس میتونم بپرسم وخواستی جواب بده .مثلا یه بار ببره برا ترکیه ازتهران چقدرکر ...

کرایه بار ترکیه نمیدونم چقدره ،حتی بار از یه استان به یه استان دیگم کرایه هاش متفاوته،هرکی گفته خرجش بالاست درست گفته مثلا تایر ماشین خیلی گرونه اگریه ماشین بره تعمیرگاه تابیادبیرون یهو۴۰۰،۵۰۰میلیون خرجش میشه شایدم بیشتر اگرخدایی نکرده چپ کنه ک اون صاحب ماشین بدبخت میشه راننده بیابونا خیلی سختی میکشن توگرما سرما باید توراه باشن درآمدش خوبه به شرط اینکه ماشین خراب نشه تایرنخواد بار همیشه باشه

کار خوبی میکنه به نظرم

حالا اصل کاری پول نیست اخلاق مهمه 

ولی خب وقتی درس نمیخونی چرا خواستگار خوب رو رد کنی؟

مدت هاست سقوط میکنم و به زمین نمی‌رسم ...🖤انگار مُرده ام و تشییع ام نمی‌کنند....🖤

نمیدونم ولی چون شوهرم راننده تریلیه میدونم ک کفیا خیلی گرونن

مادره پسره دیشب زنگ زده بود پسرش گفته جوابم منفیه دختره تحصیلات نداره خواهرم قهر کرده بهش بر خورده با من دعواش شد در صورتی که من خونه نبودم 

بعد مامانم درامدشونو پرسیده گفته از 50میلیون به بالا برای کفیه ، برای کشاورزیم متغییره ولی سالیانس اما تو شهر دو واحد دارم دست مستاجره که از درامد کفی تریلی خریدیمش

شما شغلت چیه عزیزممطمئنا بعدها پشیمون میشه شما حداقل بایکی در حد خودت ازدواج میکنیبعد اون تو روستا ب ...

من تو بیمارستانم ، بهداشت خوندم امسال استخدام رسمی شدم الانم دانشجوی ارشدم