2777
2789

خانما چیکار کنم خورشت قیمه مثل بازاری ها لعاب دار و پر رنگ باشه؟ شما چی اضافه میکنین؟

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رب زیاد قشنگ‌توی روغن تفت بده برای رنگش

و یه سیب زمینی کوچک نگینی خرد کن بریز توش با لپه ها بپزه لعاب میده

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

رب بیشتر بریز 

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

من میخوام دفعه بعد همینکارو کنم نمیدونم چجوری میشه ولی میگن وسطای پخت پیاز داغ اضافه کنین 

پیاز قیمه زیاد باشه خوشمزه تر میشه و لعاب دارتر

خودم امتحان نکردم ولی همون اول پیاز بزرگتر میریزم بهتر میشه 

میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین ❤

چه قدر کاربرا کد بانو هستن🥰😅

عاشق تاپیکای آشپزیم چون چیزای خوبی میگن خانوما

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

رب کم میزنیآخرشم زعفرون و یکم گلاب دارچین هل اینا خوش عطر میکنه

مرسی عزیزم اره حتما دفعه بعد

رب زیاد قشنگ‌توی روغن تفت بده برای رنگشو یه سیب زمینی کوچک نگینی خرد کن بریز توش با لپه ها بپزه لعاب ...

اها چه جالب دفعه بعدی حتما

چه قدر کاربرا کد بانو هستن🥰😅عاشق تاپیکای آشپزیم چون چیزای خوبی میگن خانوما

اره عالی . همه کدبانو 🥰