2777
2789
عنوان

چرا خورشت قیمه من آبکی و بی رنگ میشه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چطور میپزی؟

من اول پیاز سرخ میکنم بعد بهش لپه و رب و گوشت تیکه ای اضافه میکنم تفت میدم . آخرش روش آب جوش میریزم تو زودپز میپزم

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

قلمه گوسفندی لعاب دار می‌کنه و کمی آرد سفید باعث میشه آبکی نباشه

اخه همیشه قلمه گوسفندی شاید نداشته باشم 

آرد امتحان میکنم ...

مرسی گلی . بقیه غذاهاشم دستور پختش خوبه؟

بله، کلا آشپزی شغلش هست و غذاهاش اکثرا به روش رستورانی هستند. مثلا ابگوشت، یا زرشک پلو و مرغ را هم من امتحان کردم، خیلی عالی بود. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

پیاز و رنده کن و دو برابر همیشه بزن. هرچی پیاز بیشتر خوشمزه تر. کنارشم گوجه رنده کن. هرچی زمان بیشتر بزاری لعابش در میاد خوشمزه تر میشه همچین جا افتاده و حسابی. یه رب اخر هم یه قاشق گلاب بربز با زعفرون . چوب‌دارچین هم بنداز با هل حرفه ایی میشه 😋😋😋

زن هرگز نمیمیرد تنها از آنچه که هست دست میکشد.......................
من پوره گوجه هم میریزم در کنار رب خیلی لعاب دار می‌کنه درست میکنم همه هم خوششون میاد

چه عالی هر چی کاربرا گفتن همرو انجام میدم باهم 😅

بله، کلا آشپزی شغلش هست و غذاهاش اکثرا به روش رستورانی هستند. مثلا ابگوشت، یا زرشک پلو و مرغ را هم م ...

مرسی عزیزم حتما میبینم کلیپهاشو

من اول پیاز سرخ میکنم بعد بهش لپه و رب و گوشت تیکه ای اضافه میکنم تفت میدم . آخرش روش آب جوش میریزم ...

خب همون چون میریزی زودپز خیلی لعاب دار و‌خوش رنگ نمیشه 

مرحله به مرحله بپز 

تا اونجا که تفت میدی اوکیه و همه ادویه هاتو اظافه کن جز نمک بعدش آب بریز روش و بزار اروم بپزه بعد که لپه ها پخت و ۴۰ دقیقه قبل غذا لیمو و نمک رو اظافه کن توش زعفرون هم‌میتونی بریزی 

موقعی که هم میخوای تفت بدی توش چوب دارچین بریز یا وقتی لیمو رو‌اظافه کردی پودر دارچین بریز 

پیاز و رنده کن و دو برابر همیشه بزن. هرچی پیاز بیشتر خوشمزه تر. کنارشم گوجه رنده کن. هرچی زمان بیشتر ...

اوه عالی . مرسی گلم امتحان میکنم حتما 😘

پیاز زیاد خورشت رو شیرین  و ابکی میکنه.لپت رو با اول خوب خیس بده چنگ بزن بعد نیم پزکن.رب هم با گوشت تفت بده. حسابی.من خودم تو خورشتم پودر نون ساندیوچی که خودم درست کردم میریزم ابشو جمع میکنه بعدم سبب زمینی سرخ کرده رو یکم داخلش میریزم.کلا هرچی اب خورشت کم باشه محلسی وتر خوش طعم تره

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)