2777
2789

دانشجو پزشکی؟سال چندم قبول شدی

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم سال دوم قبول شدم

گلم سال اول رتبه و پایت قوی بود؟

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

سال اول ده هزار منطقه شدم ولی سال دوم رتبم سه رقمی شد ولی از دهم شروع کرده بودم به خوندن

چطور روحیه رو حفظ کردی..که امسال بهتر میشی و تو فکر این نبودی که از رفیقان جاموندی و...

چطور روحیه رو حفظ کردی..که امسال بهتر میشی و تو فکر این نبودی که از رفیقان جاموندی و...

اوایلتو همین فکر بودم شبا که برنامم تموم میشد میشستم گریه میکردم همیشه ناراحت بودم 😁

ولی بعد یه ماه که مشاور گرفتم و مجبور بودم که خودمو برسونم به برنامه به خاطر همین دیگه سرم با درس گرم شد اما بعضی وقتا که فکرم به اون سمت می‌رفت به خودم میگفتم امسال جوری بخون که از دوستان هم بالاتر بشی و دانشگاه خوب بری