2777
2789

من 

۱۳ ۱۴ سالگی وحشت ناو جوش ریختم رفتم دکتر ازمایش و .... خوب شدم صورتم الان صافه صافه 

اسی اصلا شیرینی و ماکارونی نخور

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۳ ۱۴ سالگی وحشت ناو جوش ریختم رفتم دکتر ازمایش و .... خوب شدم صورتم الان صافه صافه اسی اصلا شیر ...

نه عزیزم من الان خیلی وقته اینارو نمیخورم اما خوب نمیشه بازم 

نه ده ساله‌خوب نشدمدکتر بهم سیپروترون‌و اسپیرونولاکتون داد گفت این درمان جوشاته باید شش ماه بخوری،ول ...

به منم سیپروترون و فینوسکار و متفورمین داده جوشام اصلا بهتر نشده فقط افسردگی گرفتم اخلاقم بد شده

نه عزیزم من الان خیلی وقته اینارو نمیخورم اما خوب نمیشه بازم

آزمایش هورمونیت معلوم نشد کدومش بالاس 

چن سالته

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

به منم سیپروترون و فینوسکار و متفورمین داده جوشام اصلا بهتر نشده فقط افسردگی گرفتم اخلاقم بد شده

اره خیلی ادمو‌ عصبی و پرخاشگرمیکنه‌.من میخوردم هرروز با شوهرم دعوا میکردم.

باید ادامه بدی به من گفت شش ماه

واقعا خیلی بده چند ساله مداوم دارم میزنم خسته شدم اینقدر پول خرج کردم

اره راهی نداره این هم همه ازمایش ها و فلان داد اوکی بود چقد قرص و فلان خوردن هیچی به هیچی هروقتم پماد و چیزی میزد بدتر و جوش های قرمز و گنده👺👺پوست خوبم نعمته منم زیر پوستی زیاد دارم نمیرن😵‍💫

اره راهی نداره این هم همه ازمایش ها و فلان داد اوکی بود چقد قرص و فلان خوردن هیچی به هیچی هروقتم پما ...

یه سری ها با آب خالی میخورن صورتشون صاف صاف بعد من این همه خرج کن آخرش اینطوریه 🥲