2777
2789
عنوان

اونقدر سن داری که سایت 98ایا رو یادت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 69 پست
من ۶۸ ام خیلی قبلتر از دوره شما دوره ما هنوز میرفتیم کتابخونه ایتقدر کیف میداد کتاب رومام ان ...

پس راسته که خیلیا زندگبشون تقریبا مثل رمانایی که می خوندن میشه 

آن شالله همیشه موفق و سلامت باشید😘😘😘

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس راسته که خیلیا زندگبشون تقریبا مثل رمانایی که می خوندن میشه آن شالله همیشه موفق و سلامت باشید😘😘 ...

نه من نخوندمش دختر داییم خلاصشو برام گفت  چون چشمای رو جلو روما شبی چشمای  من بود  

شاید کاریزنای دختر داییم قوی بوده هی منو تصور کرده   بخشی از زندکیم شاید ۲ درصد  مثل رمان شده  

من متنفر از رانندها بودم و زن راننده شدم   و اینکه از  خیانت های شوهرم  خود کشی کردم ن از عشقش 💔😒

دخترای هم ک با شوهرم لاس زدن   عاشقش نبودن   دنبال برداشتن پول از کرایهش بودن  با هزار نفر دیگم بودن 

منم تحت تاثیر اون رمانا عاشق یکی شدم ظاهرش شبیه آرشام بود😂😂

خشن خوشتیپ😂

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

نه من نخوندمش دختر داییم خلاصشو برام گفت چون چشمای رو جلو روما شبی چشمای من بود شاید کاریزنای دخت ...

الان چطور؟ 

الان دیگه چک نمیکنمش ک بخوام گنداشو پیدا کنم ولی خودمو سپردم ب خدا

در پناه حق باشید عزیزم