2777
2789
عنوان

اونقدر سن داری که سایت 98ایا رو یادت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 69 پست
فقط منم که ده هشتادی هستم و هیچ رمانی نخوندم تو زندگیم😂الانم خجالت میکشم برم بخونم

برو بخون تو دلت نمونه😁همه دهه هشتادیا خوندن😂

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم سایتش الانم هستمنم اولین رمانم ازدواج اجباری بهار و کامران بوددومین قرار نبود ترسا و ارتان😂 ...

نه نیست متأسفانه 

آره اگه الان بخونیم میگیم چه مسخره🤣🤣🤣

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

اولین رمانی ک خووندم ازدواج اجباری بود دومیشم افسونگر😩

منم افسونگرا خوندم یه چیزایی ازش یادمه

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

خیلی جالبه همه خوندن همه رماناشو بیکار بودیما یه سری دختر 14،15 ساله

و جوگیر بودیم ، خودمونو جای شخصیت اصلی تصور می کردیم 🤣🤣🤣

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

اولیش همخونه بود قشنگ ترینش راز یک سناریو اسطوره

همخونه هم خیلی قشنگ بود🥹

من ۶۸ ام  خیلی قبلتر   از دوره شما 

دوره ما   هنوز میرفتیم کتابخونه ایتقدر کیف میداد  کتاب رومام   انتخاب نیکردیم میخوندم  اخ چ کیفی میداد  من  معمولا کتابای با حجم بالا برمیداشتم   بعد  تقلب میکردم شخصیتهای اصلیو شناسایی ک میکردم   میرفتم صفحات  اخر داستانو نگا میکردم ببینم به هم میرسن   یا نه   بعد تصمیم میگرفتم کامل بخونم یا نه 😅

یادش بخیر یه رومان بود اسمشم یادم نمیاد    ولی خیییبی جالب بود  دختر داییم برش داشت  چون دقیقا دوتا چشم روش کشیده شده بود و کپ چشم و ابرهای من بود حتی حالت   ابروی سمت راستم ک یکم کمتره  رو داشت    دختر داییم دید کفت وای چشمای تو عه برم ببینم داستانش چجوریه    🤔

خلاصش یادمه یه رومان عتشقانه بود ک  دختره  عاشق  راننده اتوبوسه میشه میفهمه زن داره  ولی ازدواجش سنتی بوده و از این چرندیا ت تهشم  رانتدهه تصادف میکنه دخترم  گمانم خودکشی و ۰۰۰ 

قسمت جالبش من شوهرم راننده تریلی هست 

سابقه خودکشی دارم ولی ن از عشق شوهرم  از اینکه ازش متنفرم 💔😶🙏

اولین رمان طلایه بهترین رمان بامداد خمار اصن عالی بود ن ابکی

آره واقعا 👌

من بعد یه مدت فقط رمان چاپی می خوندم