بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چه فرقی داره کلاس هفتم حالابعدشم از شکنجه بدتره شکنجه ذهنیه انجا اصلا چادر به کنار با صحبت با همکلاس ...
شستشوچیه؟؟ پسر من مدرسه شاهد میرن.محیطش هیچ فرقی با مدارس دیگه ندارن..اکثربچه ها از قشر فرهنگی ومعلمها هستن.. پوشش مادران هم خیلیاشون با مانتو نسبتا کوتاه وشال وارایش کرده وناخن کاشت...
اوناهم بعضیاشون امتیاز دارن بستگی به محل خدمتشون داره.فرهنگیان هم امتیاز دارن...نوه شهید، نوه جانباز.برادرزاده وخواهر زاده شهید نوه رزمنده دوران جنگ. همشون امتیاز دارن که بعضیاشون اصلا مذهبی هم نیستن.. یه سری هم ازاد به عنوان خَیّر میان..یعنی مبلغی درحد پول مدرسه غیرانتفاعی میدن که صرف مدرسه میشه مثلاآبسردکن یا وسایلی برای مدرسه.وبا امتیاز خیّرمیان...چون دوست ندارن بچشون رو غیرانتفاعی بفرستن.. ولی حاضرن پول غیرانتفاعی بدن
چون معمولا مدارس غیرانتفاعی معلمان با تجربه ای ندارن.ونمره دادنشون واقعی نیست..همینجوری نمره میدن...ولی معلمای مدرسه شاهد معمولا از بین معلمان خوب وبا تجربه انتخاب میشن.ودر هفته دوساعت هم کلاسهای فوق العاده درسی دارن..وازنظر درسی هم تاحدی سختگیرن.
والا من که غیرانتفاعی ان تجربه معلماش بالای ۲۰ ساله اکثرانمره هم کامل واقعی میدم
درسته..ولی شاید ۷۰ ۸۰درصد مدارس غیرانتفاعی هم معلم ودبیراشون کسانی هستن که به تازگی تحصیلاتشون تموم شده ودنبال استخدام شدن هستن و تا قبل از استخدام درآموزش پرورش در مدارس غیرانتفاعی تدریس میکنن.تا تجربه کسب کنن.چندتا از اشناهای ما لیسانس یا ارشدگرفتن و سال بعد رفتن غیرانتفاعی تدریس میکنن.ولی حرفتون هم درسته بعضی از مدارس غیرانتفاعی هم سالهاست که دارن فعالیت میکنن ومعلمای خوب وبا تجربه ای داره..که معمولا ظرفیتشون زود پرمیشه.خودمم وقتی پسرم میخواست بره اول علاوه برشاهد..خیلی تحقیق کردم یه غیرانتفاعی با تجربه که دانش آموزاش در مسابقات مختلف مقامهای استانی وکشوری داشتن هم ثبت نام کردم که اگرامتیاز شاهد نیاورد ببرمش اونجا