2777
2789
عنوان

به مریضی بچم کمک کنین

161 بازدید | 12 پست

دوماه و نیمه خوب نمیشه ، خودمم از اون ماماناییم که بچه تا ایح میگه میدوام دکتر ولی سینه اش خوب نمیشه خیلی دکتر بردم جز کتوتفین و استا چیزی نمیدن. درمان خانگی بلد نیستین که تا سشنبه خوب بشه و بتونم واکسنشو بزنم؟ سرفه خشک و عطسه  داره چچههااار ماهشه عزیزان

فکر کنم آلرژی داره انقدر دارو بهش نده ببرش یه متخصص درست و حسابی

بخدا همیشه پیش متخصص و فوق تخصص میبرم. 

ایران دکتراش عجیبن ، باور میکنی بچمو بستری کردن دوبار چون خیلی جیغ میزد هیچی نفهمیدن و بعد متوجه شدیم سنگ کلیه داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا همیشه پیش متخصص و فوق تخصص میبرم. ایران دکتراش عجیبن ، باور میکنی بچمو بستری کردن دوبار چون خیل ...

آره حق داری منم همیشه میگم دکتر پرست و حسابی نداریم یه جوری درمانت میکنن که مشتری دایمشون بشی ببین تو شهرتون فوق تخصص آسم و آلرژی کودکان و نوزادن هست ببر پیش اون

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

عه چه جالب حتمااااا الان وقت میگیرم براش قربونت برم ، اصلا به ذهنم نیومده بود این

مثلا تو مشهد دوسه تا دکتر الرژی من خودم به صورت ارثی الرژی حاد دارم واکسن انفلونزازده بودم تا یک سال کهیر می زدم یه بارم پرنده داشتیم گلودرد شده بودم