ولی این را می دانم و تجربه کردم که اگر بچه جایی احساس خوبی نداشته باشد یا اینکه چییزی بهش تحمیل بشه روی تمام ابعاد زندگیش و نه فقط درس و مشق تاثیر بسیار بدی میگذره و باعث سرخوردگی ،و کلی آسیب دیگه می شود اگر دخترت دوست دارد بگذار اما اگر نه اصلا به اعتماد به نفس و عزت دخترت به خاطر اون مدرسه نزن ، چون همه چییز بعد از ثبت نام و شرایط دخترت متفاوت میشه و اساسا بگذار به انتخاب های خودش با راهنمایی و تجربه خودت باشه نه تحمیل و اجبار .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خواهرزادمو با مانتو شلوار مدرسه ایش بردم اگه چادر سر کنه باید همیشه باشه ولی یه چیزی بگم اگه به ر ...
اولا معلوم نیست قبول کنن چون امتیاز بندی داره و امتیاز ما پایینه. من بابت مدرسه ی خوب از لحاظ تدریس گفتم .مدرسه ی دولتی افتضاحه.پولم ندارم که غیر انتفاعی ببرم