2777
2789

سلام عزیزم

نمیدانم چی بگم 

ولی این را می دانم و تجربه کردم که اگر بچه جایی احساس خوبی نداشته باشد یا اینکه چییزی بهش تحمیل بشه روی تمام ابعاد زندگیش و نه فقط درس و مشق تاثیر بسیار بدی میگذره و باعث سرخوردگی ،و کلی آسیب دیگه می شود اگر دخترت دوست دارد بگذار اما اگر نه اصلا به اعتماد به نفس و عزت دخترت به خاطر اون مدرسه نزن ، چون همه چییز بعد از ثبت نام و شرایط دخترت متفاوت میشه و اساسا بگذار به انتخاب های خودش با راهنمایی و تجربه خودت باشه نه تحمیل و اجبار .

ممنونم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چادر هیچ اذیتی نداره.این هم که اجباری هست یا نه به قانون مدرسه بستگی داره

اذیت که خدایی اذیت میشه آدم مشکیه گرمه هوا خوب نیست و. تازه مشکی به آدم حس بد و انرژی منفی میده

ولی کلا بسته به اعتقاد داره

من خواهرزادمو با مانتو شلوار مدرسه ایش بردم اگه چادر سر کنه باید همیشه باشه ولی یه چیزی بگم اگه به ر ...

اولا معلوم نیست قبول کنن چون امتیاز بندی داره و امتیاز ما پایینه. من بابت مدرسه ی خوب از لحاظ تدریس گفتم .مدرسه ی دولتی افتضاحه.پولم ندارم که غیر انتفاعی ببرم

از کسایی که قبلا توی اون مدرسه بودن بپرسید چون تا جایی که میدونم اجبار نیست

ببین صد در صد با چادر بچمو نشون بدم یه امتیاز میشه براش.چون شاهد از دم پرسنلش چادری هستن.انگار مدرسه برای نظامه

سلام عزیزمنمیدانم چی بگم ولی این را می دانم و تجربه کردم که اگر بچه جایی احساس خوبی نداشته باشد یا ا ...

خب عزیزم اون مدرسه فقط ورود و خروج باید با چادر باشن.یعنی حتی داخل مدرسه با مانتو هستن.منم مجبورم چیکار کنم مدرسه دولتی سمتمون افتضاحه

ببین صد در صد با چادر بچمو نشون بدم یه امتیاز میشه براش.چون شاهد از دم پرسنلش چادری هستن.انگار مدرسه ...

نمیدونم واقعا اگه میدونید اینطوری بهتره با چادر ببریدش ، مدرسه نمونه دولتی بهتر نیست؟

برای ثبت نام شاهد که امتحان قرآن ازشون نمیگیرن.امتیاز اورده باشی کافیه ثبت نام‌میشه...ولی اینکه کل ...

من نوشتم جزهۀ ۳۰ قران رو حفظه که اونا میخوان امتحان بگیرن

نه بابا چرا میخوای بچه رو اذیت کنی؟با پوشش عادیش بره اگه خوششون میومد اونجا جاش نیست

عزیزم اینا فقط ورود و خرووج چادر سر میکنن تو مدرسه هم با مانتو هستن.قرار نیست اجباری کنم برای پوشش