2777
2789
ببجقید😆  همون کاری ک تو کردی😭تازه اینجا هنوز سیب زمینا نرسیده بود اینو ببین

من باردارم نکن اینکارو😭😭😭

عاشق نوشابه شیشه ای یم😛

چرا تو تاریکی حالا

نوش جونتون😘😘😘

🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻
دیگه نگی عبضی😒 😝😀😅😂😂

شاید من حاملم .چرا باروج روان من بازی می کونو؟,🤤🤐😫🤣🤣🤣🤣

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باردارم نکن اینکارو😭😭😭 عاشق نوشابه شیشه ای یم😛 چرا تو تاریکی حالا نوش جونتون😘😘😘

حقته.خخخخ

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
من باردارم نکن اینکارو😭😭😭 عاشق نوشابه شیشه ای یم😛 چرا تو تاریکی حالا نوش جونتون😘😘😘

ای وای ندیدم تیکرتو حلال کن😓

من خودم عکسای کافه رو دیده بودم عین باردارا ویار کرده بودم اخر امروز رفتم بادوستم انقدم سفارش دادیم آقاهه سفارشا رو ک گذاشت گف امر دیگه ای ندارین فک کنم میخاس بگه بیا ما رو هم بخور😂😂

کافه بود بالاسر استند بودش تاریک افتاده

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
واقعااا من مادرشوهرم بعد هفته اول بهم گفت پول عمل بینی میدم فقط عمل کن 😀 من😱 مادرشوهرم 😂

عمل کردی یانه؟ولی همه بهم میگن عمل نکن.خیلی بینیت بهت میاد.

ای وای ندیدم تیکرتو حلال کن😓 من خودم عکسای کافه رو دیده بودم عین باردارا ویار کرده بودم اخر امروز ...

گفته اینا احتمالا از فامیلا اصحاب کهفن

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
نزار هرچی دارم رو کنم😒

به عمت سلام گرم منو برسون😁

عمل کردی یانه؟ولی همه بهم میگن عمل نکن.خیلی بینیت بهت میاد.

نه بابا خیلیم خوبم یکم پهنه وامونده وگرنه خوبه انگاری خدا حال نداشته کف گرگی زده موقع ساختم

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم