2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز وسایلم ریخت کف کلاس معلم هم بالا سرم وایساده بود تکون نمیخورد عصبی شده بودم میخواستم بهش بگم میشه بری اونور فکر کنم میخواست ببینه چی تو کیفمه😄

اکثر مردم گوش میدهندنه برای فهمیدن ٬ بلکه گوش میدهند برای جواب دادن 🙂 خواندن کتاب” بنویس تا اتفاق بیافتد” رو به همه پیشنهاد میکنم😊📚🖋

الان حالم خوبه چون به سلامتی بالاخره خانواده‌ی همسرم امشب رفتن و با ارامش جلوی تلوزیون دراز کشیدم

یکمم حالم بده چون همسرم درخواست رابطه داشت و من اصلا امادگی نداشتم و فقط دلم این سکوت و تاریکیو میخواست ردش کردم و گفتم الان اصلا نمیتونم گفت باشه عزیزم ولی حال خوبم یکم خراب شد دیگه ون مطمئنم تهش ناراحت شد

[QUOTE=54970168]حالم خوبه خوبه کنار اقام خوابیدم کلشو کرده پس گردنم عین خرس خرناس میکشه و خرو پف میکنه  دلم نم ...[/Qخرناساش😀

مث من بخدا پلیپ داره بنده خدا چقدم شرمنده هربار بخاطر خرناساش

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

من بیشتر از اینکه برم مهمونی.مهمون دارم.بعد از چند مدت شام خونه دوستانتون دعوت بودیم شوهرمو دوستش غذاشونخورد که تموم شد تشکر کردن من با اعتماد بنفس فراوان گفتم نوش جونتون قیافه ی خانم صاحب خونه🙄 قیافه من🤐😀😁شوهرمو دوستش😐😏😝😂😂😂😂🤣🤣🤣

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
[QUOTE=54970168]حالم خوبه خوبه کنار اقام خوابیدم کلشو کرده پس گردنم عین خرس خرناس میکشه و خرو پف میک ...

ببین خدا به کیا پلیپ میده....به من باید میداد برم خرطوم فیل و عمل کنم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
من بیشتر از اینکه برم مهمونی.مهمون دارم.بعد از چند مدت شام خونه دوستانتون دعوت بودیم شوهرمو دوستش غذ ...

😁 

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
ببین خدا به کیا پلیپ میده....به من باید میداد برم خرطوم فیل و عمل کنم

واقعااا من مادرشوهرم بعد هفته اول بهم گفت پول عمل بینی میدم فقط عمل کن 😀 من😱 مادرشوهرم 😂