2777
2789
نه بابا خیلیم خوبم یکم پهنه وامونده وگرنه خوبه انگاری خدا حال نداشته کف گرگی زده موقع ساختم

خدانکشتت...خیلی باحالی

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

نزارین عکس بزارمااااا گشنم شدخوووو یعنی الان همه باهم فقط در حال خوردنین

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای ندیدم تیکرتو حلال کن😓 من خودم عکسای کافه رو دیده بودم عین باردارا ویار کرده بودم اخر امروز ...

شوخی میکنم عزیزم نوش جوووووونتون😘

آهاااا  ، خخخ ، فک کردم خونس ، حسابی خوردی دیگه 😛

🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻
شوخی میکنم عزیزم نوش جوووووونتون😘 آهاااا  ، خخخ ، فک کردم خونس ، حسابی خوردی دیگه 😛

اره دارم میترکم نمیتونم😂هضم نمیشه 

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

بیایین اون منم اینم زرشک گلاسه هامن عشقا من جون جونیام یکی همسر دوتا من جایزه داد گریه نکنم اخه تست زدم منفی بود بازم 

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
بیایین اون منم اینم زرشک گلاسه هامن عشقا من جون جونیام یکی همسر دوتا من جایزه داد گریه نکنم اخه تست ...

کم کیفیت اومده ، ولی نوش جونت به به ، لابد صلاح این بوده منفی شده ، عیب نداره دفعه بعدی ان شاء الله مثبت😉

🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻
کم کیفیت اومده ، ولی نوش جونت به به ، لابد صلاح این بوده منفی شده ، عیب نداره دفعه بعدی ان شاء الله ...

خودم برش زدم من اون گوشه ام نصف هستم خخ فقط مونده دماغ خوشگلمو شمام ببینین. انشالله