2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حال خوبم اینه که امروز با همسرم ششمین سالگرد باهم بودنمونو عاشقانه جشن گرفتیم

الهی اینقدر که ما از هم راضی هستیم و عاشقیم, همه ی جوونا همینطور باشن

تمام هستی من، فدای مرد خوبم... 
از سوتی های که دادین بگید من خودم خیلی سوتی کلامی میدم یکبار جایی دعوت بودیم شوهرم قبلش ازم چندبار ...

خیلی باحالی دختر 😁

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

۱۲ روز تاخیر پریودی داشتم. رفتم بی بی چک استفاده کردم منفی بود. خیلی خوشحالم. از استرس داشتم میمردم.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

حالم خوبه خوبه کنار اقام خوابیدم کلشو کرده پس گردنم عین خرس خرناس میکشه و خرو پف میکنه 

دلم نمیاد پاشم میدونم نشانه خستگیو کار زیاده ,دلم میخواد تا ابد همینشکلی بغلم کنه و کنارم باشه

اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان میزنم بی محابا
۱۲ روز تاخیر پریودی داشتم. رفتم بی بی چک استفاده کردم منفی بود. خیلی خوشحالم. از استرس داشتم میمردم.

من زدم امشب منفی بود 

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم