2777
2789

دختر عموش فوت کرده

پریروز ک کلا تو مسیر بود تا برسه به شهرستانشون 

دو سه بار من زنگ زدم فقط

دیروز صبحم من زنگ زدم ک رسیدی یا ن ک اصلا نتونس حرف بزنه در حد ده ثانیه

اخه قرار بود رسید خبر بده ک نداد کلا تا شبم پیدا نشد

دیروز خاکسپاری بود 

تا۱۲و نیم نشستم پیام نداد الان پاشدم دیدم یک و نیم داده

اصلا عجیب شاد شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم زیاد پاپیچش نشو نه امروز کلی میگم نذار بفهمه وابسته ای بهش بفهمه از دستش میدی

قبلا زیاد گفتم دلم تنگ میشه و بی خبرم نزار و گاهی هم قهر کردم چندساعت نبود ولی الان دیگه حرفی نزدم

من یکم بی منطق دلتنگ میشم دیروز ۳بار خون گریه کردم چون نبود ولی به روم نیاوردم تو چت

اینقدرشم بهت آسیب میزنه ها

تو این دنیا خودت و انقدر وابسته ی هیچ چیز نکن ، چون هیچ هیز موندنی نیست ، همه رفتنین

اینقدرشم بهت آسیب میزنه هاتو این دنیا خودت و انقدر وابسته ی هیچ چیز نکن ، چون هیچ هیز موندنی نیست ، ...

اره دقیقا با اینکه میدونم ممکنه موندگار نباشه اما بار اوله انقدر وابسته کسی شدم

اخه ی مدت وقتی کسی مدام پیگیرت باشه ادم عادت میکنه باور کن جوری شده از پریروز خاب و خوراک ندارم 

چکارکنم وابستگی کمتر شه