2777
2789
عنوان

جوووووشای بد

245 بازدید | 24 پست

جوشاااااام رو مخمه راهکار دارید بگید دوستان

سلام خدایا بابت همه چیز شکر میشه یه کنجدبهم بدی خوشبختیمو کامل کنی میدونم بنده بدیم ولی از رحمتت ناامید نیستم 

عرق کاسنی شبی نصف لیوان

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صايون گوگرد 

بر شما جواب داده ؟

سلام خدایا بابت همه چیز شکر میشه یه کنجدبهم بدی خوشبختیمو کامل کنی میدونم بنده بدیم ولی از رحمتت ناامید نیستم 
عرق کاسنی شبی نصف لیوان

جواب داده واقعا بر بارداری ضرر نداره؟

ﺟﻮﺷﺎﻱ ﻣﻦ ﻭﺣﺸﺘﻨﺎﻙ ﺑﻮﺩ, ﻛﻞ ﺻﻮﺭﺗﻢ ﺟﻮﺵ ﺑﻮﺩ ﻛﻞ ﺑﺪﻧﻢ ﺻﺎﻑ, ﺧﻴﻠﻴﻴﻲ ﺣﺮﺻﻢ ﻣﻴﺪاﺩ ﻫﻬﻪ ﺿﻤﻨﺎاﺻﻼ ﺳﺎﺑﻘﻪ ي ﺟﻮﺵ ﻧﺪاﺷﺘﻢ, ﻛﻠﻴﻴﻲ ﭼﻴﺰاﻣﺘﺤﺎﻥ ﻛﺮﺩﻡ ﻧﺸﺪﻛﻪ ﻧﺸﺪ ﺁﺧﺮﺳﺮﻳﻪ ﺧﺎﻧﻮﻣﻲ ﺗﻮﻧﻴﻨﻲ ﺳﺎﻳﺖ ﺑﻬﻢ ﮔﻔﺖ ﻫﺮﺷﺐ ﺳﺮﻛﻪ ﺳﻴﺒﺒﺰﻡ ﻭﺯﻭﺩ ﺗﺸﺮﻳﻒ ﺑﺮﺩﻧﺪ ﺟﻮﺷﺎﻱ ﻣﺤﺘﺮﻡ

اﺯاﻭﻥ ﻛﺎﺑﺮﺧﻴﻴﻴﻠﻲ ﻣﺘﺸﻜﺮﻡ 

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
راكوتان عزيزم برو دكتر واست راكوتان بنويسه همه جوشات محو ميشه

مصرف کردم نه ماه پیش دوباره در اومده گلم 

عاصی شدم از دستشون 

جوش بد و وخيم ديگه با صابون حل نميشه بايد از درون خوبش كني

گرمي نخور كاهو زياد بخور كلا ميوه و سبزي زياد بخور

بیاین اینجا از تجربه های زیباییتون بگید 👇https://www.instagram.com/skin_beauty_care1/
ﺟﻮﺷﺎﻱ ﻣﻦ ﻭﺣﺸﺘﻨﺎﻙ ﺑﻮﺩ, ﻛﻞ ﺻﻮﺭﺗﻢ ﺟﻮﺵ ﺑﻮﺩ ﻛﻞ ﺑﺪﻧﻢ ﺻﺎﻑ, ﺧﻴﻠﻴﻴﻲ ﺣﺮﺻﻢ ﻣﻴﺪاﺩ ﻫﻬﻪ ﺿﻤﻨﺎاﺻﻼ ﺳﺎﺑﻘﻪ ي ﺟﻮﺵ ﻧﺪاﺷﺘﻢ ...

اره من سرکه سیبو به قفسه سینم که جوش داشت زدم الان دوهفته ای هست زدم پاک شده نمیدونستم برای صورت هم میشه

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
ﺟﻮﺷﺎﻱ ﻣﻦ ﻭﺣﺸﺘﻨﺎﻙ ﺑﻮﺩ, ﻛﻞ ﺻﻮﺭﺗﻢ ﺟﻮﺵ ﺑﻮﺩ ﻛﻞ ﺑﺪﻧﻢ ﺻﺎﻑ, ﺧﻴﻠﻴﻴﻲ ﺣﺮﺻﻢ ﻣﻴﺪاﺩ ﻫﻬﻪ ﺿﻤﻨﺎاﺻﻼ ﺳﺎﺑﻘﻪ ي ﺟﻮﺵ ﻧﺪاﺷﺘﻢ ...

چی نمیتونن بخونم میشه بگی گلم

چی نمیتونن بخونم میشه بگی گلم

ﺳﺮﻛﻪ ﺳﻴﺐ ﻫﺮﺷﺐ ﺑﺎﭘﻨﺒﻪ ﺭﻭﻱ ﺻﻮﺭﺗﺖ ﺑﺰﻥ ﺻﺒﺢ ﺑﺸﻮﺭ, ﺗﻮﻧﺴﺘﻲ ﺭﻭﺯاﻫﻢ ﺑﺰﻥ ﺧﻴﻴﻴﻴﻠﻲ ﺯﻭﺩﺟﻮاﺏ ﻣﻴﺪﻩ 

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘