2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی خودخواهه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 53 پست
خیلی عذابهیکی از دوستای من شوهرش همین بود یه مدت گرمی به خورد شوهرش داد فایده نکرد خودش سردی خورد و ...

اگه بگم چه حسی داره

میتونم بگم

انکار تو کوره بسوزی...همین

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

اگه بگم چه حسی دارهمیتونم بگمانکار تو کوره بسوزی...همین

مهمترین نیاز تو رو برطرف نمیکنه در حالی که وظیفشه!

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بگم چه حسی دارهمیتونم بگمانکار تو کوره بسوزی...همین

واقعا .محبت نمیکنه هدیه بخره حتما پرخاشگری میکنه به حرفات گوش نمیده.کاش من نزدیک بودم میدمش من خودم شاغلم اقایون تو محیط کار هستن ولی اکثرشون اخلاق شون بد .اخلاق کلی میگم.ولی بدونن هر مردی حتی بدشون قلق یا لم دارن حتما شوهر شما همینه .

بهش میگم پس من برای چی اینجا موندم(منظورم خونه) 

میگه نمیدونم این سوالو از خودت بپرس!!

بیشعوری تا کجا

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

بهش میگم پس من برای چی اینجا موندم(منظورم خونه) میگه نمیدونم این سوالو از خودت بپرس!!بیشعوری تا کجا

وایسا چند روز کارا بیفته گردن خودش 

حالشو میپرسی بعدش

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

چندین ساله این مسئله رو بهش گفتم

ولی اهمیت نمیده

من فقط تو اون خونه بچه داری و خونه داری میکنم درحالیکه نیازهای پاسخ داده نمیشه

بهش میگم اگه به نون دادنه خونه بابام بهتر از خونه تو بود

چندین ساله این مسئله رو بهش گفتمولی اهمیت نمیدهمن فقط تو اون خونه بچه داری و خونه داری میکنم درحالیک ...

ایشون خودخواهه

احتمالا جایگاه اجتماعیشم این ذهنیت رو تو وجودش تقویت کرده 

مشکلت رو حل کن باهاش 

اینجور آدما برخلاف ادعاشون خیلی زود کوتاه میان اگه بهشون واقعا فشار بیاد

وایسا چند روز کارا بیفته گردن خودش حالشو میپرسی بعدش

10روز میره ماموریت صفر تا صد بچه ها باخودم هیییچ کمکی ندارم

گاهی وقت نمیکنم موهامو شونه بزنم😔

این سری روز هفتم اومد خونه پسرم اصلا خوشحال نشد

خودمم جاخوردم

از بس که گیر میده به همه، اینجا نرو

دست به اون نزن

ایناروچرا انداختی اینجا

اسمشم میزاره آموزش و تربیت! تازه میگه از کم کاری توعه اینارو توباید بگی بهشون!!

10روز میره ماموریت صفر تا صد بچه ها باخودم هیییچ کمکی ندارمگاهی وقت نمیکنم موهامو شونه بزنم😔این سری ...

خیلی زیاده روی کردی تو سرویس دادن بهش

قبول داری؟؟

بهش میگم پس من برای چی اینجا موندم(منظورم خونه) میگه نمیدونم این سوالو از خودت بپرس!!بیشعوری تا کجا

من اگه به جای تو بودم دیگه نمپرسیدم کراتین کنم .من خودم میرم موها رنگ میکنم هزارتا کار دیگه .مگه همیشه باید به خاطر موی سر خودم شوهرم نظر بده.من به خاطر دلم خودم همه کار میکنم.به نظرم به نیاز جنسی شما که اهمیت نمیده حداقل شما کاری کن که خودت دلت میخواد‌

ایشون خودخواههاحتمالا جایگاه اجتماعیشم این ذهنیت رو تو وجودش تقویت کرده مشکلت رو حل کن باهاش اینجور ...

اگه مادر پدرم بزارن دخالت نکنن

هی نگن آی بچه ت گناه داره تو ذهنش میمونه ال و بل

اگه ولم کنن

میدونم فعلا چیکار کنم

من اگه به جای تو بودم دیگه نمپرسیدم کراتین کنم .من خودم میرم موها رنگ میکنم هزارتا کار دیگه .مگه همی ...

عزیزم خب کراتین کردن پول میخواد

وقتی یه قرون به من نمیده؟؟

چی کار کنم

اینم نمونه دیگه خودخواهی شه بارها بهش گفتم پول بده دستم باشه میگه هرچی بخوای برات میگیرم درصورتیکه اینکارو نمیکنه

اگه مادر پدرم بزارن دخالت نکننهی نگن آی بچه ت گناه داره تو ذهنش میمونه ال و بلاگه ولم کننمیدونم فعلا ...

بهشون بگو اون بچه‌ها زندگی سالم میخوان

برای زندگی سالمم اول باید شوهرم متوجه اشتباهش بشه

خیلی زیاده روی کردی تو سرویس دادن بهشقبول داری؟؟

چی کار می‌کردم

مرغش یه پا داره

زندگی به لج و لجبازی نمیشه که، اونم وقتی 3تا بچه دارم که زندگیت صحنه ی تئاتره

من میگم سرویس ندادم  عوضش خیلی کوتاه اومدم

کوتاه اومدم که جو خونه متشنج نباشه

کوتاه اومدم چون حوصله ی ناراحتی و جنگ و دعوا نداشتم