2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی خودخواهه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 53 پست
خیلی خسته ام خیلی😭احساس دویدن زیاد و دیده نشدنگم شدن تو کار خونه و بچه داریمرسی عزیزمنه خیلی مغرور ...

حالا چرا چند تا بچه اوردی‌؟ادم خودش توانایی ش می ببینه میاره.بعضیا توان ندارن همه چی که مالی نیس.

خیلی خسته ام خیلی😭احساس دویدن زیاد و دیده نشدنگم شدن تو کار خونه و بچه داریمرسی عزیزمنه خیلی مغرور ...

چند روزی قهر بمون 

بذار نبودنت مشخص بشه

نگران بچه‌ها هم نباش 

خودشون مجبورش میکنن بیاد دنبالت 

ولی وقتی اومد حرفاتو بزن

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ ربطی ب خلبان بودنش داره

همیشه یه سری شغلا هم برای آدم مقدسن هم نماد قدرت روحی و جسمی هستن

خلبانی هم یکی از این شغلی

که فکر میکنی طرف از همه لحاظ درسلامت کامل هستش

فقط ربطش این بود

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

چند روزی قهر بمون بذار نبودنت مشخص بشهنگران بچه‌ها هم نباش خودشون مجبورش میکنن بیاد دنبالت ولی وقتی ...

خیلی نگرانشونم

دختر 6ساله م خیلی گریه کرد

خودمم این تصمیم دارم

گرچه خیلی شخصیت کوچیکی داره شوهرم

دیشب سر گلدون دعوامون شد و فهمیدم چقدر این مرد حقیر که سر این چیز کوچیک داره تعیین تکلیف میکنه و سر تمام مشکلاتمون وا شد برام

الان حرفش بیفته میگه سر دوتا گلدون بچه هارو گذاشتم رفتی😔

درکی نداره از چیزی

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

همیشه یه سری شغلا هم برای آدم مقدسن هم نماد قدرت روحی و جسمی هستنخلبانی هم یکی از این شغلیکه فکر میک ...

کی گفته خلبان ها قدرت روحی دارن 😂😂 اونایی قدرت روحی داشتن الان شهیدان دفاع مقدس بودن مثل شهید بابایی .ببین بچه ها اگه بزرگن تو خونه بهشون مسئولیت بده

بچه هات چند سالشونه ؟

8

6

2

کی گفته خلبان ها قدرت روحی دارن 😂😂 اونایی قدرت روحی داشتن الان شهیدان دفاع مقدس بودن مثل شهید بابا ...

آخه یه سری تست ها هستن خیر سرشون سلامت روانیشونو میسنجن

که منظورم همین بود

خیلی نگرانشونمدختر 6ساله م خیلی گریه کردخودمم این تصمیم دارمگرچه خیلی شخصیت کوچیکی داره شوهرمدیشب سر ...

خودت چند سالته شوهرت چند‌‌.بعضی مردا رگ خواب دارن رگ خواب شوهرت به دست بگیر بعضیا با غذا بعضیا جملات احساسی بعضیا با رابطه.این حرفای که میزنه اینجا بزار اونجا بزار بهونه گیری خواهر.یا میخواد بگه من ریس خونه ام.حالا چی میشه گلدون تعیین کنه کجا خونه بزاره ‌

خیلی نگرانشونمدختر 6ساله م خیلی گریه کردخودمم این تصمیم دارمگرچه خیلی شخصیت کوچیکی داره شوهرمدیشب سر ...

عیب نداره

دلتو گنده کن چند روز تحمل کن

پشیمون میشه قطعا 

بچه‌ها هم به ستوه میارنش 

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

خودت چند سالته شوهرت چند‌‌.بعضی مردا رگ خواب دارن رگ خواب شوهرت به دست بگیر بعضیا با غذا بعضیا جملات ...

خودم 31

نامبرده 37

تاالان همش گفتم چی میشه مگه همین شده دیگه

من مشکلم اینه که چرا من یا فرزندم نباید حق انتخاب و تصمیم گیری داشته باشیم؟؟

862

ای وای گناه دارن شما هم حق داری بچه هات تنها نزار .شوهرت بهت علاقه داره ناسلامتی مادر بچه هاشی .بچه دوساله تنها گذاشتی خواهر.من گاهی اوقات تو زندگی غرق میشم من دوست دارم برای خودم هزینه کنم .به خودم برسم.به نظرم برای خودت حسابی وقت  بذار

عیب ندارهدلتو گنده کن چند روز تحمل کنپشیمون میشه قطعا بچه‌ها هم به ستوه میارنش

مرسی عزیزم

امیدوارم

من آدم کلا گرمی هستم و اون بااین که میدونه و با این که بارها و بارها بهش گفتم صادقانه، ملتمسانه حتی با تهدید،

ولی هیچ کاری نمیکنه

هیچ کار

خب من باید چی کار کنم آخه

یه ویترین از خودش ساخته هیچ کس فکر نمیکنه یه مرد با 3تا بچه سرده😔

مرسی عزیزمامیدوارممن آدم کلا گرمی هستم و اون بااین که میدونه و با این که بارها و بارها بهش گفتم صادق ...

خیلی عذابه

یکی از دوستای من شوهرش همین بود 

یه مدت گرمی به خورد شوهرش داد فایده نکرد خودش سردی خورد و طبع خودشو کمتر کرد 

ای وای گناه دارن شما هم حق داری بچه هات تنها نزار .شوهرت بهت علاقه داره ناسلامتی مادر بچه هاشی .بچه ...

میخوام بزارم

سد راهمه.... مانعها

هرچی دوست دارم ازم منع میکنه

خیلی حسوده

تا میبینه یه ذره رژیم میگیرم بدو بدو به فکر کاهش وزن میفته

کتاب میگیرم دستم سریع به فکر افزایش اطلاعاتت میفته