2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی خودخواهه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 53 پست
بهشون بگو اون بچه‌ها زندگی سالم میخوانبرای زندگی سالمم اول باید شوهرم متوجه اشتباهش بشه

مممنونم از همراهی و هم صحبتی آن شالله که گره ای در زندگی نداشته باشی

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی کار می‌کردممرغش یه پا دارهزندگی به لج و لجبازی نمیشه که، اونم وقتی 3تا بچه دارم که زندگیت صحنه ی ...

درست میگی 

حالا کوتاه نیا

اون مجبوره کوتاه بیاد

شرط و شروط درست بذار و برگرد

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

مممنونم از همراهی و هم صحبتی آن شالله که گره ای در زندگی نداشته باشی

هعی💔خداروشکر اگه برات مفید بودم

دوست داشتی همینجا خبر از احوالت بده

ایشالا هر چی زودتر حل میشه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

هعی💔خداروشکر اگه برات مفید بودمدوست داشتی همینجا خبر از احوالت بدهایشالا هر چی زودتر حل میشه

خیلی ممنونم

خیلی گلی

حتما

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

حتما خبره بده .ما خوشحالیم تا تو خوشحال باشی

مممنونم عزیزم

من آدمی نیستم که درد و دل کنم باکسی

حتی مادر و پدرم و خواهرم میپرسن چیزی نمیگم

ولی واقعا دلم میخواست یکی دردمو بفهمه

مممنونم عزیزممن آدمی نیستم که درد و دل کنم باکسیحتی مادر و پدرم و خواهرم میپرسن چیزی نمیگمولی واقعا ...

ببین اتفاقا درد و دل ادم سبک میکنه ولی گاهی  چون پدر و مادر و خواهر وقتی درد و دل میکنیی چون ما میشناسن ممکن احساساتی بشن نتونن مشورت خوبی بدن.من بعضی اوقات دلم میگره میام اینجا درد و دل میکنم تا سبک بشم .خوبی اینجا اینه کسی ادم نمیشناسه که بخواد قضاوتمون کنه همین گوش دادن خیلی مهمه.

مممنونم عزیزممن آدمی نیستم که درد و دل کنم باکسیحتی مادر و پدرم و خواهرم میپرسن چیزی نمیگمولی واقعا ...

به نظرم شما خانوم خوش قلبی هستی منم بعضی اوقات  دوست دارم فارغ از  نقش همسری برای خودم زندگی کنم به خودم برسم به علایق برسم نه اینکه یکی باشه هی بگه اینکار بکن اون کار بکن.ایشالله شما هم حال دلت خوب میشی به خواسته ارزو دلت میرسی .تو کل بر خدا